PKK'ya burayı dar ettiler! TSK az önce duyurdu
Güvenlik kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre Yüksekova'da toplam 28, Hakkari'de ise 4 Ağustos'tan bu yana 301 terörist etkisiz hale getirildi.
Güvenlik kaynaklarının yaptığı açıklamaya göre Yüksekova'da toplam 28, Hakkari'de ise 4 Ağustos'tan bu yana 301 terörist etkisiz hale getirildi.
HAKKARİ Valiliği, sorumluluk bölgesinde tüm güvenlik güçlerinin etkin koordinasyonu ile yürütülen terörle mücadele harekatının başarılı bir şekilde devam ettiği belirtildi.
Hakkari genelinde 4 Ağustos 2016 tarihinden itibaren düzenlenen operasyonlarda toplam 301 PKK’lının etkisiz hale getirildiği açıklandı. Hakkari Şemdinli Beyyurdu’nda dün saat 01.00 sularında toplam 200 kutu kaçak sigara ile 90 çuval kaçak çay ele geçirildi.
Operasyonlara 3. Piyade Tümen Komutanlığı emir komutasında 1. Komando Tugay Komutanlığı, 2. Komando Tugay Komutanlığı, 2. ve 34. Hudut Tugay Komutanlıkları, Hakkari İl Jandarma Komutanlığı, 7. Hudut Alay Komutanlığına bağlı komando birlikleri, hudut özel harekat birlikleri, jandarma özel harekat birlikleri ve motorlu birlikler, polis özel harekat, korucular, emniyet unsurları katılıyor.