BIST 9.080
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.308,01
GÜNCEL

PKK'ya ağır darbe! Bugüne kadarki en yüksek...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari bölgesinde bugüne kadarki en fazla miktarda PKK mühimmatının ele geçirildiğini belirtti.

İÇİŞLERİ Bakanı Süleyman Soylu, bayram nedeniyle Hakkari’nin Yüksekova ilçesindeki Kalana Üs Bölgesini ziyaret etti. Buradaki asker ve polislerin bayramını kutlayan Soylu, İkiyaka Dağları bölgesinde yürütülen operasyonlarla ilgili de açıklamalarda bulundu.

BUGÜNE KADAR ELE GEÇİRİLEN EN YÜKSEK SAYIDAKİ MÜHİMMAT: Bakan soylu şöyle konuştu; 

"Hakkari bölgesinde bugüne kadar ele geçirilen en yüksek sayıdaki mühimmat olarak değerlendiriyoruz. 116 adet kalaşnikof, 1 adet doçka, 5 adet piyade tüfeği, 3 adet güdümlü tanksavar mühimmatı, 13 adet biksi makineli tüfek, 5 adet RPG-7, 7 adet keskin nişancı tüfeği, 1 adet bomba atar, 1 adet av tüfeği, 217 adet el bombası, 239 adet taarruz tipi el bombası ele geçirildi."

"ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM": Bunun ötesinde de aldığımız bilgi çerçevesinde yaklaşık 2 kamyon mühimmat. Özellikle terör örgütünün çok önemli bir cephaneliğini arkadaşlarımız ele geçirmiş oldular. Bu operasyonu yapan arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Allah razı olsun...

Sitene Ekle