BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 34,99
ALTIN 2.325,79
GÜNCEL

PKK'nın lojistik sorumlusu etkisiz hale getirildi

TSK'dan yapılan açıklamada, 13 Temmuz tarihindeki hava harekatında PKK'nın lojistik sorumlusunun etkisiz hale getirildiği bildirildi.

Irak’ın kuzeyine 13 Temmuz'da düzenlenen hava harekatında öldürülen 3 teröristten birinin, PKK'nın lojistik sorumlusu Hasan Çakmak olduğu belirlendi.

SİLAH VE UYUŞTURUCU MADDE ALIŞVERİŞİNDE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞ: Genelkumay Başkanlığı'nın twitter sayfasından yapılan açıklamada "Irak’ın kuzeyine, 13 Temmuz 2018 tarihinde yapılan hava harekâtında bölücü t erör örgütünün lojistik sorumlusu Delil Karakoçan kod adlı Hasan Çakmak’ın da aralarında bulunduğu 3 terörist, silah, mühimmat ve uyuşturucu madde alışverişi esnasında etkisiz hale getirilmiştir." denildi.

9 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ: Öte yandan TSK bir açıklama daha yaptı. Terörle mücadele kapsamında TSK'nın sosyal medya hesabında şu ifadelere yer verildi: 
"Irak kuzeyi Kandil ile Şırnak/Uludere ve Siirt/Eruh bölgelerine 17-18-19 Temmuz 2018 tarihinde icra edilen hava harekâtları neticesinde, bölücü terör örgütü mensubu toplam dokuz silahlı terörist etkisiz hale getirilmiştir."

Sitene Ekle
Etiketler