BIST 10.919
DOLAR 42,53
EURO 49,63
ALTIN 5.778,92

Pişmanım demişti! Güllü'nün kızı o mesajların bilinmeyenlerini anlattı

Pişmanım demişti! Güllü'nün kızı o mesajların bilinmeyenlerini anlattı

Yalova'da "Güllü" adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut'un hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in savcılıktaki ifadesi ortaya çıktı. Gülter, "Bir dönem çok bunalmıştım, sinirle 'kendimi öldüreceğim, annemi öldüreceğim' şeklinde mesajlar attım ama bunlar eskiydi. Annemle aramızda hiçbir husumet yoktu" dedi.

Pişmanım demişti! Güllü'nün kızı o mesajların bilinmeyenlerini anlattı - Resim: 1

26 Eylül'de Yalova'nın Çınarcık ilçesi Harmanlar Mahallesi Vali Akı Caddesi'nde bulunan apartmanın 5. katındaki kapalı terasta meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, "Güllü" adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut, kızı ve arkadaşıyla eğlendiği sırada pencereden düşerek hayatını kaybetmişti. Yalova Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Gül Tut'un kızı Tuğyan Ülkem Gülter'in ifadesi alındı.

Pişmanım demişti! Güllü'nün kızı o mesajların bilinmeyenlerini anlattı - Resim: 2

GÜLLÜ'NÜN KIZI "ANNEMİ ÖLDÜRECEĞİM" MESAJLARINI NEDEN ATTIĞINI AÇIKLADI

"Güllü" adıyla tanınan şarkıcı Gül Tut'un kızı Tuğyan Ülkem Gülter ifadesinde, "Medyada çıkan benim bir tanıdığımla yaptığım mesaj içeriklerinin aslını anlatmak isterim. Şöyle ki ben annemle yıllardır birlikte yaşıyorum. Ancak haziran ayında annemle aramızda bir tartışma çıkmıştı. Bu tartışmanın konusu benim nişanımla ilgili bir husustu. Tartışınca ben de anneme dargındım ve annemin evinden ayrılıp Çınarcık'ta yaşayan arkadaşım Sultan'ın yanında geçici olarak kaldım. Tam 21 gündü. Bu süreçte de annemi ve beni yakından tanıyan aile dostumuz olan Bircan D. ile dertleşmek amacıyla konuşuyordum. Mesajlaşmalarımız da olmuştu" dedi.

Pişmanım demişti! Güllü'nün kızı o mesajların bilinmeyenlerini anlattı - Resim: 3

GÜLLÜ'DEN KIZINA "GELİRSEN KADES'E BASARIM SENİ ÖLDÜRÜRÜM" ÇIKIŞI

Dargın olduğu dönemde ve bir anlık sinirle mesajları attığını belirten Tuğyan Ülkem Gülter, "Bu mesajlar da hatırladığım kadarıyla, 'Yeter artık ben kendimi öldüreceğim, annemi öldüreceğim, bu çilem ne zaman bitecek benim' şeklinde mesajlar atmıştım. Bir süre sonra hatta hatırladığım kadarıyla 3 ya da 4 gün sonra kardeşim Tuğberk beni annemle barıştırmak için vesile oldu. 

Pişmanım demişti! Güllü'nün kızı o mesajların bilinmeyenlerini anlattı - Resim: 4

Hatta Çınarcık'ta bir plajda kızım, kardeşim, Çiğdem abla da yanımdayken annemle birbirimizden karşılıklı özür diledik ve ben plajdan sonra da annemin arabasına binerek annemin evine döndüm ve birlikte yaşamaya devam ettik. Bu dargın olduğumuz süreç içerisinde annem de beni arayarak alkolün etkisiyle bana 'Eve gelme seni istemiyorum. Gelirsen KADES'e basarım seni öldürürüm" gibi sinirle söylenen sözler söylüyordu. Hatta küfür ediyordu. Biz annemle ara ara tartıştığımızda sinirle birbirimize bu tür laflar ediyorduk. Çünkü annem özellikle alkol alınca sinirlenen biriydi. Sinirlenince de alkolün etkisiyle ne konuştuğunu bilemezdi. Bu tarz incitici veya tehditvari sözler söyleyince ben de sinirlenirdim" dedi.