BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
MEDYA

Pınar Altuğ'un kızına iğrenç taciz! Kanal D'de bir bir anlattı

Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan Çocuklar Duymasın'ın yıldızı Pınar Altuğ Atacan, 9 yaşındaki kızı Su'nun uğradığı tacizi ilk kez anlattı.

Şu sıralar ATV ekranlarının uzun soluklu dizisi 'Çocuklar Duymasın'da 'Meltem' karakteriyle izleyici karşısına çıkan Pınar Altuğ Atacan, 9 yaşındaki kızı Su ve arkadaşının üç erkek çocuğuna yapılan tacizi canlı yayında anlattı. Kanal D'deki 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk olan ünlü oyuncu, 27 Ağustos 2017'de Beşiktaş'taki bir otel odasında Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen meslektaşı Vatan Şaşmaz'la ilgili de dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Nisan 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la dünya evine giren Pınar Altuğ Atacan, kızıyla yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: "Birkaç sene önce başıma bir şey geldi. Çocuk parkında Su arkadaşlarıyla oynarken biz de iki anne olarak arkadaşımla oturuyoruz. Sonra arkadaşım 'Biri Su'yun fotoğrafını mı çekiyor?' dedi. Ben de hemen fırlayıp yanına gittim...

"BİR PARENDE ATSANA FOTOĞRAFINI ÇEKEYİM": Bir tane adam tek başına çocuk parkına girmiş, Su'ya 'Bir parende atsana fotoğrafını çekeyim' diyor. Hava yaz ve Su'yun üzerinde elbise var. Benimki de fotoğraf çektirmeyi sevmediği için suratını asarak 'Hayır' diyor. Adam da 'Ne olacak benim de kızım var, sen parende at ben senin fotoğrafını çekeyim' diyor. Adamın amacının ne olduğunu anladınız herhalde.

Sitene Ekle