BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
MAGAZİN

Petek Dinçöz klip çekerken bayıldı!

Yeni single'ı için klip çekimlerinde olan Petek Dinçöz, çekimlere bir süre ara verip tekrar kameralar karşısına geçtiği sırada bayılarak herkesi şoke etti.

Petek Dinçöz, yeni single'ı "Haydi Şimdi Gel" klip çekiminde bayılarak herkesi şoka uğrattı. Tüm enerjisiyle başladığı klip çekiminin arasında bir anda "midem bulanıyor" dedi ve yere serildi.


Cihat Uğurel ile çıkardığı Haydi Şimdi Gel'in klip çekimine tüm enerjisiyle başlayan Petek Dinçöz, sosyal medyadan çekim dakikalarını paylaşarak hayranlarını oldukça heyecanlandırdı. Yakın zamanda dijital ortamlarda yayında olacağını duyurduğu klibi için çalışmalarını son hız sürdürmekteydi. Ancak bu tempo yoğun gelmiş olacak ki, ara verdiği bir dakikada Cihat Uğurel'in yanında kendinden geçerek yere düştü.


Elbisye sığmak için hiçbir şey yememiş!


İlk müdahalelerin ardından kendine gelen güzel şarkıcıya ayran verildi. Bir süre bekledikten sonra tekrardan kameralar karşısına geçen Dinçöz iyi olduğunu söylerken, klip çekimlerinde elbisesine sığabilmek için sabahtan beri bir şey yemediğini ifade etti.

Sitene Ekle
Etiketler