BIST 9.872
DOLAR 32,54
EURO 34,95
ALTIN 2.458,21
DÜNYA

Pes dedirten görüntü! Akan yakıta karşı beyin yakan önlem

NİJERYA Lagos'ta bir yolda Nijerya Ulusal Petrol Şirketi'ne ait olduğu bilgisi verilen petrol tankerinden sızan yakıta karşı alınan önlem pes dedirtti.

NİJERYA Lagos'ta bir yolda kameraya yansıyan görüntü izleyenleri hayrete düşürdü. Nijerya Ulusal Petrol Şirketi'ne ait olduğu bilgisi verilen petrol tankerinden sızan yakıta karşı alınan önlem pes dedirtti.

Görüntüde genç bir çocuk, tankerden sızan yakıtı eliyle durdurmaya çalışıyor. Akan yakıtı azalttığı düşünülen bu yöntemle tanker yolda seyrediyor. Akılalmaz görüntü arkadan gelen başka bir aracın içindeki kişi tarafından kaydediliyor. İşte akıllara durgunluk veren ve sosyal medyada yayılan o görüntü.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle
Etiketler