BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,12
ALTIN 2.309,13

Parktaki cinayetin altından yasak aşk çıktı

Parktaki cinayetin altından yasak aşk çıktı

KONYA'daöldürülen 33 yaşındaki Necati Acar'ın, yasak aşk yaşadığı kadının kayınpederi 68 yaşındaki Ali Sezer tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Parktaki cinayetin altından yasak aşk çıktı

KONYA'da dün 13 yaşındaki oğlunun gözü önünde öldürülen 33 yaşındaki Necati Acar'ın, 4 yıl önce tanıştığı evli 2 çocuk annesi 29 yaşındaki Nurgül Sezer'i eşinden boşanmasına ikna etmek için parkta buluştuğu ve bu sırada çıkan tartışmada kadının kayınpederi 68 yaşındaki Ali Sezer tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü ortaya çıktı.

Parktaki cinayetin altından yasak aşk çıktı

Olay, dün saat 15.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Ak Şemsettin Mahallesi Anadolu Parkı'nda meydana geldi. Bisiklet satış bayisi bulunan Necati Acar, oğlu 13 yaşındaki Y.A.'yı yanına alıp, parkta 68 yaşındaki Ali Sezer ve Sezer'in oğlu 35 yaşındaki Mustafa Sezer, gelini Nurgül Sezer ile buluştu. Grup bir süre sohbet etti. Ardından Necati Acar ile Mustafa Sezer arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi üzerine Ali Sezer, Acar'ı sol bacağından bıçakladı. Kanlar içinde kalan Necati Acar, oğlu Y.A. ile birlikte parktan uzaklaşmaya çalıştı.

Parktaki cinayetin altından yasak aşk çıktı

Ancak aşırı kan kaybı sonucu bir süre sonra yere yığıldı. Babası gözleri önünde bıçaklanan Y.A., çığlık atarak çevresinden yardım istedi. Bu sırada bir mahalle sakini Necati Acar'ın, kan kaybını önlemek için yarasına tampon yaptı. Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık görevlileri Acar'ın öldüğünü belirledi.

Parktaki cinayetin altından yasak aşk çıktı

OĞLUNA BİSİKLET ALMAYA GİTTİĞİNDE TANIŞMIŞ Olaydan sonra eve dönen Ali Sezer, oğlu ve gelini Konya Cinayet Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak göz altına alındı. Ailenin yapılan sorgusunda cinayetin yasak aşktan dolayı işlendiği ortaya çıktı. Nurgül Sezer polise verdiği ifadede öldürülen Necati Acar ile 4 yıl önce çocuğuna bisiklet almak için gittiği iş yerinde tanıştığı belirterek, ‘’Necati iş yerine bıraktığımız telefon numarasından evi aradı. Benden hoşlandığını ve görüşmek istediğini söyledi. Ben de kabul ettim. Bir süre gizli şekilde buluştuk ve görüştük. Daha sonra bu durumu eşim fark etti. Bunun üzerine Necati ile görüştüm ve ilişkiyi sonlandırdım’’ dedi.