BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Paris katliamı hamile kadın böyle yalvardı +18

Fransa’nın başkenti Paris’te bulunan ve saldırı noktalarından biri olan Bataclan Konser Salonu’ndan kaçış anı kameralara yansıdı.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen terör saldırıları tüm dünyanın kanını dondurdu.



Silahlı ve bombalı saldırılarda son açıklanan rakamlara göre 129 kişi hayatını kaybetti. Saldırıya ilişkin cep telefonlarıyla çekilen görüntüler yaşanan dehşeti gözler önüne serdi. 



Katliamın olduğu konser salonundan kaçan bir kadının "bayım, hamileyim, yalvarıyorum" şeklindeki sözleri herkesi şoke etti.



İşte Paris'teki o anları gösteren cep telefonlarıyla çekilmiş videolar:

































































































































Teröristlerin yaklaşık 10-15 dakika boyunca rastgele ateş açtığı konser salonunda bulunan vatandaşlar saldırının ardından can havli ile salondan kaçmaya başladı.

































"HAMİLEYİM YALVARIYORUM"

































Katliamın olduğu konser salonundan kaçan bir kadının "bayım, hamileyim, yalvarıyorum" şeklindeki sözleri herkesi şoke etti. Onlarca insan camdan kaçmaya çalışırken yaralılar da can havli hile bina dışında koşmaya çalıştı. Bazı yaralılarında sokak ortasında yattığı anlarda saldırıdan yara almadan kurtulan bazı vatandaşlar ise, yaralı vatandaşlıları sürükleyerek kurtarmaya çalıştı. Paris’i dün gece kana bulayan saldırılarda en az 128 kişi hayatını kaybederken, 99’u ağır yaklaşık 250 kişi yaralanmıştı.

Sitene Ekle
Etiketler