BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,80
ALTIN 2.513,73
GÜNCEL

Paraya para demiyor! Gündüz polis, geceleri yarı çıplak internette

İngiliz polis memuru Leanne Carr, mesleğinin yanı sıra internette yarı çıplak şekilde oyun oynuyor. Kendisine Ananas Kraliçesi adını veren Carr, bu sayede topladığı paralarla dünya turuna bile çıktı.

İngiltere'de kendisine "Ananas Kraliçesi" adını veren kadın polis memuru vücudunun bazı yerlerini açıkta bırakan giysilerle internetten üzerinden oyun oynayarak para kazanıyor.

Çavuş Leanne Carr, lüks otellerde yaptığı tatille İngiltere'nin gündeminde. Bir polis memurunun yılda 45 bin sterlin kazandığı ülkede kendine "Ananas Kraliçesi" ismini takan 33 yaşındaki Leanne Carr, topladığı bağışlarla oldukça lüks bir tatile çıktı.

Genç kadın polisliğin dışında aynı zamanda yarı zamanlı olarak Instagram modelliği yapıyor. Carr aynı zamanda internette bilgisayar oyunu oynuyor.

Carr'ın oynadığı bu oyunlar biraz farklı. Çünkü Ananas Kraliçesi oyun sırasında yarı çıplak denilebilecek bir görüntü sergiliyor. Söz konusu görüntüleri takipçileriyle paylaşarak hesabına bağış adı verilen para topluyor.

Sosyal medyadan ise yaptığı lüks tatillerde çekilen görüntüleri ile çok sayıda takipçi kazanan Çavuş Leanne Carr'ın binlerce takipçisi bulunuyor. Görüntülerin birinde üstsüz poz veren genç kadın göğüslerini sadece ananas ile kapatıyor. Polis memuru çoğunlukla ananas desenli giysiler de tercih ediyor.

Sitene Ekle