BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,85
ALTIN 2.479,84
MEDYA

Paramparça 89. bölüm fragmanı

Paramparça dizisi 89. yeni bölümüyle 30 Ocak 2017 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 89. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 30 Ocak 2017 Pazartesi akşamı Star'da...

Dilara geçirdiği kaza sonrasında kendine gelmiş ancak yakın geçmiş, hafızasından tamamen silinmiştir. Kendini Cihan ile evli sanan Dilara’nın yeni hayatında artık ne Harun ne Hazal ne de Alaz’a yer yoktur. Asuman ise bu durumu lehine çevirmek isterken Harun’a suçüstü yakalanır.

Dilara’nın Cansu’yu hatırlayıp, kendisini hatırlamaması Hazal’ı perişan eder. Teselliyi Demir olarak tanıdığı Damir’de bulan Hazal, biri tarafından izlediğinden habersizdir. Mithat, Damir konusunda Hazal’ı uyarmaya çalışırken Damir çoktan Mithat’ın gerçek kimliğini öğrenmiştir.

Hastalığını yok sayan Cansu yine atak gelen bir anda Emre bebeğin arabasını tutamaz ve araba havuza düşer. Yerinden kıpırdayamayan Cansu çaresizdir. Deniz’in bu olayın ardından radikal bir karar alır. Öte yandan buhranlı günler geçiren Ozan, Cihan’a da çok öfkelidir ve onu da hayatından çıkarma kararı alır.

Sitene Ekle