BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.504,62
MEDYA

Paramparça 81. bölüm 2. fragmanı

Paramparça dizisi 81. yeni bölümüyle 21 Kasım 2016 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 81. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 21 Kasım 2016 Pazartesi akşamı Star'da...


Komadan çıkan Cansu, bebeğini kaybettiğinden habersizdir. Cansu’ya gerçeği açıklamaya cesaret edemeyen Dilara’nın yalanlarıyla, işler içinden çıkılmaz bir hal alır. Ayşe’nin mezarını ziyaret eden Rahmi Bey, burada Maide Hanım’a yakalanır. Daha fazla kaçamayacağını anlayan Rahmi Bey, polise teslim olur.


Burhan Bey’in ölümünün ardından Maide Hanım kendisine yeni bir işbirlikçi bulmakta gecikmez. Asuman, Maide Hanım’ın şeytani planlarını uygulayabilmesi için tam da aradığı kişidir. İkili arasında güçlü bir ittifak kurulur. Asuman’ın yoluna çıkan Ekrem Bey farkında olmadan Asuman’ın eline çok büyük bir koz vermiştir. 


Harun’un çevirdiği kirli işleri Cihan’dan öğrenen Dilara, her şeyi göze alıp, Harun’dan boşanmaya karar verir. İkilinin, boşanma protokolünü konuşmak için buluştuğu saatlerde yalıya maskeli adamlar baskın yapmış ve Alaz’ı yanlarına alarak ortadan kaybolmuşlardır.

Sitene Ekle
Etiketler