BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
MEDYA

Paramparça 78. bölüm 3. fragmanı

Paramparça dizisi 78. yeni bölümüyle 31 Ekim 2016 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 78. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı; 31 Ekim 2016 Pazartesi akşamı Star'da...


Cansu’nun sağlık durumu günden güne kötüleşir. Doktorlar, Cansu’ya bebeğinden vazgeçmekten başka seçenek bırakmaz. Ancak Cansu her ne pahasına olursa olsun bu bebeği doğurmakta kararlıdır. Kızını göz göre göre kaybeden Cihan yapacak başka bir şey kalmadığını anlar ve bebeğin alınması için Cansu’yu hastaneye götürür…


Telefonunun dinlendiğini öğrenen Dilara bu konuda da Harun’u suçlar. Kendisini Dilara’ya bir türlü inandıramayan Harun, halası Maide’yi tüm haklarını elinden alarak bakımevine kapatır. Ancak Harun’un bu hamlesi, Maide’nin elindeki son kozu da oynamasına sebep olur. 


Candan ise yine başını büyük bir belaya sokmuş, bu belaya Asuman’ı da ortak etmiştir. Burhan’ın Özkan’ı kullandığını ve Vedat’ı vuranın Deniz olduğunu öğrenen Cihan, Burhan’dan intikamını alacaktır. Burhan’a aşık olan Keriman’ın yolu ise yeniden Rahmi Bey ile kesişir. 

Sitene Ekle
Etiketler