BIST 9.731
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.423,28
MEDYA

Paramparça 73. bölüm fragmanı

Paramparça dizisi 73. yeni bölümüyle 26 Eylül 2016 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 73. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 26 Eylül 2016 Pazartesi akşamı Star'da...


Rahmi Bey’in cesedini teşhis etmek için İstanbul’a dönen Cihan gördüğü karşısında şaşkına döner. Maide, Cihan’ı öldürmek için planladığı tekne patlamasından Cihan’ın sağ kurtulduğunu ama bir çocuğun ölümüne sebebiyet verdiğini öğrenir. Öte yandan, Ozan’ın tuzağına düşen Maide, bu işte Hazal’ın da parmağı olduğunu düşünmektedir. 


Hazal’ın zayıf noktalarını keşfeden ve onu avucunun içine alan Asuman, Dilara’nın can düşmanı Candan ile de bağlantıdadır. Harun’un aşırı kıskançlığı ve verdiği tepkiler Dilara’yı ürkütmeye başlamıştır. Dilara ile Cihan’ın buluşması, Asuman’ın Dilara’nın hayatını karıştırmak için bulunmaz fırsattır. 


Cansu’nun hamileliği herkesi çok sevindirir; ama doktoru durumdan endişelidir. Deniz, doktordan duydukları karşısında sarsılırken Cansu, Cihan’a kendisini affettirmenin yollarını aramaktadır. Ozan bir plan yapar ve Cansu çok özlediği babasının karşısına çıkar. Deniz’in babası Burhan da Özkan üzerinden başka bir hesap içerisindedir…

Sitene Ekle
Etiketler