BIST 9.479
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.507,68
MEDYA

Paramparça 55. bölüm 2. fragmanı

Paramparça dizisi 55. yeni bölümüyle 29 Şubat 2016 Pazartesi akşamı Star'da olacak. Paramparça'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Paramparça 55. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 29 Şubat 2016 Pazartesi akşamı Star'da...


Nikah salonunda Cihan’ı bekleyen Dilara, bir anda karşısına Harun’un çıkmasıyla altüst olur. Kilitli kaldığı yerden kurtulan Cihan ve Ayşe’nin yolu bir kez daha kesişecektir. Dilara, Cihan ile yeniden evlenmiş olsa da, Harun’un bu aşktan vazgeçmeye hiç niyeti yoktur.


Çevirdiği oyunlarla herkesi birbirine düşürmeyi başaran Hazal’ın hedefinde bu kez evin emektarı Sema vardır. Hazal’ın yalanları ve iftiralarının karşısında duramayan Sema evi terk eder. Öte yandan hastanede ölüm kalım savaşı veren Candan gözlerini açar. Ancak karşısında sürpriz bir isim oturmaktadır...


Cihan’ın ruhsatlı tabancasını, Harun’un evinde bırakan Rahmi Bey, Cihan’ın başının derde gireceğini anlayınca harekete geçer. Silahı oradan almak gereklidir ama Harun’un kale gibi korunan evine kim girecektir? Çözüm yolu arayan Ozan, Özkan’dan yardım alır. Ozan ve Özkan beladan kurtulmak isterken, başlarını çok daha büyük bir derde sokarlar.

Sitene Ekle
Etiketler