BIST 9.549
DOLAR 32,50
EURO 34,82
ALTIN 2.487,32
GÜNCEL

Pamuk deposunda alev alev yangın

Kahramanmaraş’ta Terziler Sitesinde yer alan tekstil fabrikasının pamuk deposunda yangın çıktı. çıktı. Yangın kontrol altına alma çalışılıyor.

Edinilen bilgilere göre olay, Dulkadiroğlu İlçesi Sümer Mahallesinde yer alan terziler sitesi bölgesinde Recep Elbistanlı’ya ait tekstil fabrikasının pamuk deposunda meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın, bir anda büyüyerek fabrikanın büyük bir bölümüne sıçradı. Fabrikada çalışanlar itfaiye ekiplerine haber vererek yardım istedi. Olay yerine Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına ait ve diğer kurumlardan 50’nin üzerinde itfaiye aracı ve onlarca personel sevk edildi.

Yangında şuana kadar herhangi bir can kaybı ve yaralanma söz konusu değilken, fabrikanın tamamını saran alevler dört koldan kontrol altına alınmaya çalışılıyor. İş makineleriyle fabrikanın duvarları yıkılarak, depo bölümünde yangının merkezine ulaşılmaya çalışılıyor.

Yaşanabilecek zehirlenmelere karşı sağlık ekipleri olay yerinde hazır bekletilirken, yangına müdahale eden birkaç itfaiye erinin dumanda etkilendiği öğrenildi. Fabrikada çalışan işçiler ise, yangının biranda çıktığını belirterek, söndürme gayretlerinin sonuç vermediği söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler