BIST 9.525
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.492,11
MAGAZİN

Özlem Yıldız Demet Akalın'dan bahsederken gözyaşlarına boğuldu!

Sunucu Özlem Yıldız, teve2'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk oldu. Demet Akalın ve Okan Kurt hakkında konuşan Yıldız, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Demet Akalın'ı bu zor günde yalnız bırakmayan Özlem Yıldız, katıldığı '2. Sayfa' programında gözyaşlarını tutamadı. Özlem Yıldız 2005'te Sinan Serter ile nikah masasına oturmuş, 2013 yılında Sinan Serter’in iflasından sonra boşanma kararı almıştı.

Demet Akalın hakkında konuşan Özlem Yıldız, haciz işlemleri sırasında yanında bulunduğu Demet Akalın’a nasıl destek olduğundan bahsetti.Evine haciz memurları geldiği sırada Akalın’ın gözyaşları içinde olduğu konuk olduğu programın sunucuları tarafından hatırlatılınca Yıldız, “Haciz olayı yaşanırken onunlaydım, kendimi onun yerine koydum ben o dönemi nasıl atlattım diye düşündüm bu tarz durumları yaşamayanlar bilmez” şeklinde konuştu.

ŞU ANDA KİRADA OTURUYORUM: Programı izleyen bir takipçinin Demet Akalın’ı suçlayan ifadeleri karşısında gözyaşlarına boğulan Yıldız, “Evimin kapısında kamyonlar duruyordu ve oğlumun okuldan gelmesine yarım saat vardı.Yıllardır çektiğim şeyleri ben biliyorum, yıllardır Akyarlar’da tatil yapıyorum ve bu alışkanlıklarım değişmedi ancak boyumu aşan borçların altına girdim ve yaşadıklarımı sadece ben bilirim. Kısa bir süre önce sonuçlanan bir dava sonrasında yine ödeme yaptım. Bu süre zarfında ev ve arabam elimden gitti. Borçlarımı yeni temizledim ve şu anda kirada oturuyorum" şeklinde konuştu.

Sitene Ekle