BIST 9.943
DOLAR 32,44
EURO 34,78
ALTIN 2.441,51

Özge Borak'ı kahreden ölüm

Özge Borak'ı kahreden ölüm

İstanbullu Gelin'in 'Begüm'ü Özge Borak, 15 yıldır birlikte oldukları köpekleri Toffee'nin ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu. Borak, Instagram'da paylaştığı fotoğrafların ardına son derece duygusal satırlar yazdı.

Özge Borak'ı kahreden ölüm

İstanbullu Gelin'in 'Begüm'ü Özge Borak, 15 yıldır birlikte oldukları köpekleri Toffee'nin ölümünü sosyal medya hesabından duyurdu. Ailelerinin bir parçası olduğunu paylaşımının her satırında hissettiren Özge Borak Instagram'da paylaştığı fotoğrafların ardına son derece duygusal satırlar yazdı.

Özge Borak'ı kahreden ölüm

Köpekleri Toffee'nin kaybı sonrasında yaşadıklarını da paylaşan Özge Borak, şu ifadeleri kullandı:

Özge Borak'ı kahreden ölüm

''Ailemizin bir parçası, güzel kızımız Toffee, bugün bizi bıraktı… Her şey 15 yıl önce benim yap-boz yapmamla başladı. Büyük bir kanepe üstüne sıra sıra dizilmiş minik golden retriever yavrularının olduğu yap-bozun parçalarını bulmaya çalışıyordum. Sonra babama 'biz de bir tane sahiplenelim mi?' dedim.

Özge Borak'ı kahreden ölüm

Olur mu olmaz mı derken, biraz araştırdık, Toffee'yi bulduk. Gerçi o zaman adı başkaydı, 3 buçuk aylıktı ve bir aile sahiplenmişti ama ona bakamayacaklarına karar vermişlerdi, evlerindeki yardımcıları da hep elektrik süpürgesiyle korkutmuştu. Aldık evimize, aslında kurtarmış olduk onu. Toffee ismini verdik rengi karamel diye..