BIST 10.260
DOLAR 32,35
EURO 34,79
ALTIN 2.393,58

Özel okulları kıskandıran devlet okulu!

Özel okulları kıskandıran devlet okulu!

Melih isfendiyar okulu, açıldığı 1973 yılından bu yana gerek fiziki şartlarında gerçekleştirdiği değişikliklerle ve gerekse değişen eğitim paradigmalarına uygun olarak yeniden şekillenen eğitim-öğretim müfredatlarına hızlı bir şekilde ayak uydurarak ülkemiz gençlerinin ihtiyaç duyduğu eğitim...

Özel okulları kıskandıran devlet okulu!

Melih İsfendiyar Okulu, açıldığı 1973 yılından bu yana gerek fiziki şartlarında gerçekleştirdiği değişikliklerle ve gerekse değişen eğitim paradigmalarına uygun olarak yeniden şekillenen eğitim-öğretim müfredatlarına hızlı bir şekilde ayak uydurarak ülkemiz gençlerinin ihtiyaç duyduğu eğitim hizmetini başarıyla sürdürüyor.

Özel okulları kıskandıran devlet okulu!

Melih İsfendiyar İlköğretim Okulu'nun başarılı eğitimcisi ve Müdürü İsmet Çelik, yeni öğretim yılını okulun resmi internet sitesinde şu sözlerle değerlendiriyor:

Özellikle son dönemde gerçekleşen; piyano dahil birçok müzik aleti ile donatılmış müzik sınıfı projemiz, öğrencilere Türk ve dünya klasik eserlerini okuma fırsatı sunan kütüphane projemiz, her türlü sanatsal ve kültürel etkinliğin hazırlanıp sergilenebildiği konferans salonu projemiz, akıllı tahta ve diğer ekipmanlarla donatılmış matematik ve fen derslikleri projemiz, beslenme ilkelerine uygun hijyenik hizmet veren yemekhane projemiz eğitim hizmetlerini daha nitelikli bir şekilde sunmamızı sağlamaktadır.

Özel okulları kıskandıran devlet okulu!

Öğretmenlerimiz için düzenlediğimiz seminerlerle hem değişime ayak uydurmayı ve hem de çevre bilinci yüksek öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz.
Öğrencilerimizin teknoloji tasarım ve görsel sanatlar derslerinde yıl boyunca hazırladığı çalışmaları her yıl mayıs ayında açılışını yaptığımız sergide sergileyerek kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. 55 kişilik okul korosunun açılışını yapacağı bu sergi ile birlikte gerçekleşecek şiir dinletisi de yine öğrencilerimize yıl boyunca yaptıkları çalışmaları bizlerle paylaşma imkânı tanıyor.

Özel okulları kıskandıran devlet okulu!

Yine her yıl mayıs sonunda okulumuzda konservatuar mezunu halk eğitim hocaları tarafından verilen folklor derslerinin sergilenmesi için büyük bir şölen düzenliyoruz. Okulumuz dışında büyük salonlarda düzenlediğimiz bu etkinliğe, katılan sınıfların bütün öğrencilerini dahil ederek hem kültürümüzü yaşatıyor ve hem de öğrencilerimizin sosyal yönlerini en üst düzeyde destekliyoruz.

Bizce okulöncesi eğitim, eğitim hayatının temellerinin atıldığı, öğrencilerin aile dışındaki ilk sosyal çevresi tanıştığı ve kendini kendi yaş gurubu içerisinde ilk kez ifade ettiği önemli bir yer. Tüm eşyalarını yenileyerek en baştan tefriş ettiğimiz anasınıflarımız için bir de yeni oyun parkı yaptık. Okul artık küçük öğrencilerimiz için daha çekici bir yer haline geldi.