BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,95
ALTIN 2.439,19
GÜNCEL

Özel hastanede skandal! Görüntüler ortaya çıktı

Antalya’da yaklaşık 2 yıl önce özel bir hastanede çekilen büyü bozma seansı görüntüleri, sosyal paylaşım sitesinde yayınlandı.

Antalya’da yaklaşık 2 yıl önce özel bir hastanenin eğitim salonunda çekilen, biyoenerji uzmanı olduğu belirtilen Rus Ludmila C.’nin iddiaya göre büyü bozma seansı görüntüleri, sosyal paylaşım sitesinde yayınlandı. Ludmila C.,Sağlık Müdürlüğü’nün bu durumu öğrenmesinin ardından görüntüleri kaldırdı.

İddiaya göre büyü bozma seansının yer aldığı görüntüler, yaklaşık 2 yıl önce özel bir hastanenin eğitim salonunda çekildi. Özel hastanede çalışan Rus Ludmila C., hastanenin eğitim salonunda çalışma arkadaşlarına biyoenerji ile ilgili bilgi verirken, bir çalışanı yanına çağırdı. Ludmila C., çalışanı hipnotize ettikten sonra bir koltuğa oturttu. Personelin ihtiyacı olduğu için kendisine büyü bozma seansı uygulayacağını tercüman aracılığıyla söyleyen Ludmila C., görüntüyü çeken kişiyi yanına çağırarak, Sessiz olun. Burası ona yapılan büyünün çıktığı yer. Doktorların burada yapabileceği hiçbir şey yok. Ben bütün enerjiyi temizliyorum. Bütün kanalları açıyorum. Bütün negatif enerjiyi, bütün büyüleri çıkartacağım" dedikten sonra ellerini sağa sola sallamaya başladı. Ludmila C., Şu an onun bulunduğu bölge tedavi bölgesi. Boğazı temizleniyor. Eğer bildiğiniz dua varsa içinizden okuyabilirsiniz" dedikten sonra içinde büyü olduğunu iddia ettiği personeli ayağa kaldırdı.

Bu görüntülergeçen 5 Nisan tarihinde facebook sayfasında hastanenin adını da vererek yayınlayan Ludmila C., konunun İl Sağlık Müdürlüğü’ne intikal ettirilmesinin ardından paylaşımını kaldırdı.

Sitene Ekle
Etiketler