BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,83
ALTIN 2.430,96
MEDYA

Özden ile Ayşegül arasındaki gerginlik ağlattı!

İşte Benim Stilim All Star 22 Aralık 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Özden Cerrahoğlu ile Ayşegül Doğan arasındaki gerginlik ikisini de ağlattı.

İşte Benim Stilim All Star 22 Aralık 2015 Salı günü yayınlanan bölümünde Gülşah Yılmaz, Özden Cerrahoğlu'nun çizmelerini eleştirirken Ayşenur Balcı kendisinden değişik şeyler beklediğini söyleyen Özden'e "Böyle değişik olacaksam olmayayım daha iyi" diye eleştirilerini sürdürdü.


Özden ise Ayşenur'un bitmeyen eleştirileri karşısında sessiz kalmayı tercih etti. Ayşegül Doğan'da Ayşenur'a katıldığını ve bu kıyafetin dışarıda giyilemeyeceğini söyledi. Özden, Ayşegül ile Ayşenur'un neden kanka muhabbetine girdiğini sorunca Öykü Serter, Nihal Candan ile Özden'in ilişkisini ima ederek "Ne kadar rahatsız edici değil mi?" diye sordu.


Ayşegül "Eğer böyle kombin yapacaksak bende Huysuz Virjin kostümü kiralasaydım" diye tepki gösterdi. Bunun üstüne ikili arasında tartışma yaşandı. Nihal'de Özden'i beğenmediğini ve Ayşegül'ün öc almak için beğenmemesine güldüğünü söyledi. Bunun üzerine Ayşegül final haftasında kendisine kimsenin saldırmamasını söyledi ve gerginlik daha da arttı.


Özden, Ayşegül'ün gergin olduğunu ve gereksiz tepki verdiğini söyledi. Öykü Serter tartışmayı sonlandırınca Ayşegül, Öykü Serter'in Özden'i koruduğunu iddia etti. Ayşegül, "Kimse benim üstüme son hafta saldırgan diyerek gelemez" diye çıkıştı ve gözyaşlarına boğuldu.


Nur Yerlitaş ise "Her şey bitti siz artık finaldesiniz" dedi. Özden'in Ayşegül'ün ağlamasını gerektiren bir şey demediğini ve Özden'in kendisini riske attığını söyledi. Özden'in kıyafetini yorumladıktan sonra Nur Yerlitaş, Özden ile Ayşegül'ün iyi arkadaşlar olduklarını söyledi ve final haftası iyi olmalarını söyleyince Özden "Ben arkadaşlarımın hassas noktalarından vurmuyorum ama" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Sitene Ekle