BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,97
ALTIN 2.433,82

Ozan Kabak'tan Fatih Terim yorumu

Ozan Kabak'tan Fatih Terim yorumu

Devre arasında Galatasaray'dan Stuttgart'a transfer olan ve geçen hafta Hannover'e 2 gol birden atan Ozan Kabak, Almanya'yı sallamıştı. Genç futbolcu Kicker'e özel bir röportaj verdi ve Fatih Terim'den idolüne, gelecek planlarından Stuttgart'a kadar birçok konuda konuştu.

Ozan Kabak'tan Fatih Terim yorumu

Altyapısından yetiştiği Galatasaray'da bu sezon A Takımın vazgeçilmezlerinden olan, gösterdiği performansla Stuttgart'a rekor bonservis bedeliyle transfer olan Ozan Kabak, Almanya'nın gündeminde! Genç savunmacı Hannover'e attığı 2 golden sonra medyanın ilgisini özellikle çekti ve Kicker'e çarpıcı açıklamalar yaptı.

Ozan Kabak'tan Fatih Terim yorumu

''ADIMI BAĞIRARAK SÖYLEDİLER'': Hannover maçındaki performansıyla ilgili konuşan Ozan, "Herkes çok mutluydu ve soyunma odasına gittiğimde takım arkadaşlarım bazı şakalar yaptı, adımı bağırarak söylediler. Tüm bunlar ise haliyle hafta sonunda bitti ve önümüzdeki maça odaklanmaya başladık" ifadelerini kullandı.

Ozan Kabak'tan Fatih Terim yorumu

İDOLÜNDEKİ FUTBOLCUYU AÇIKLADI: İdolü sorulan Ozan, "İdol ya da rol model yanlış bir terim çünkü benim kendime özgü bir oyun stilim var. Ancak etkilendiğim oyuncular elbette ki var, onlar da Virgil van Dijk ve Raphael Varane" yanıtını verdi. 

Ozan Kabak'tan Fatih Terim yorumu

''BİR SONRAKİ ADIMI KONUŞMAK İÇİN ERKEN'': Almanya'daki günleriyle ilgili de konuşan genç savunmacı, "Henüz iki aydır Almanya'dayım. Şu aşamada Stuttgart'ı Bundesliga'da tutmak için takım arkadaşlarımla birlikte ben de elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim. Bir sonraki adımımı konuşmak için erken" dedi.