BIST 11.194
DOLAR 42,60
EURO 49,85
ALTIN 5.788,73

Oturma odasına araç park ediyorlar

Oturma odasına araç park ediyorlar

Singapur'da lüks bir apartmanda daire sahipleri pahalı arabalarını oturma odalarına park etme ayrıcalığına sahipler. göz kamaştıran arabalar, özel bir asansörle oturma odalarına kadar çıkarılırken, sahiplerinin gözleri arkada kalmıyor.

Oturma odasına araç park ediyorlar  - Resim: 1

Singapur'da lüks bir apartmanda daire sahipleri pahalı arabalarını oturma odalarına park etme ayrıcalığına sahipler. Göz kamaştıran arabalar, özel bir asansörle oturma odalarına kadar çıkarılırken, sahiplerinin gözleri arkada kalmıyor.

Oturma odasına araç park ediyorlar  - Resim: 2

Türkiye Gazetesi'nden Emin Arvas'ın haberine göre Yeni inşa edilen Hamilton Parks isimli 30 katlı apartmanda daireler 10 milyon dolarla 25 milyon dolar arasında fiyattan satılıyor

Oturma odasına araç park ediyorlar  - Resim: 3

Singapur, kişi başına düşen Maserati, Ferrari ve Lamborghini gibi süper lüks arabalar bakımından dünyada birinci. Küçük ülkede park yerleri ise son derece sınırlı. Hamilton Parks'ın, hem akılları süper performanslı arabalarında kalan hem de bunları park edecek yer bulmakta zorluk çekenler için çok ideal olduğu ifade ediliyor.

Oturma odasına araç park ediyorlar  - Resim: 4

Singapur'da işlek Orchard yolu üzerindeki apartmanda sürücüler arabalarını bodrum kattaki biyometrik kontrollü asansörle dairelerine kadar çıkarıyorlar.