BIST 11.194
DOLAR 42,61
EURO 49,97
ALTIN 5.810,22

Otomobil sevdalıları bu fuara akın etti

Otomobil sevdalıları bu fuara akın etti

Basın günlerinin ardından 113. New York Otomobil fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Otomobil sevdalıları bu fuara akın etti - Resim: 1

Basın günlerinin ardından kapılarını ziyaretçilere açan ABD'deki 113. New York Fuarı'nda, ''2013 Dünyanın En İyi Otomobili'' yarışmasının galipleri ile KIA'nın Superman konseptli otomobili ilgi görüyor.

Otomobil sevdalıları bu fuara akın etti - Resim: 2

Bir milyondan fazla otomobil meraklısının gezmesi öngörülen fuara, Paskalya tatili nedeniyle beklenenin üzerinde ziyaretçi geldi. Otomobil meraklıları, fuarın yapıldığı Javits Center'daki bilet gişeleri önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Otomobil sevdalıları bu fuara akın etti - Resim: 3

''2013 Dünyanın En İyi Otomobili'' yarışmasında ödül kazanan Volkswagen Golf, Porsche Boxster/Cayman ve Jaguar F-Type'nın yoğun ilgi gördüğü fuarda lüks otomobiller de dikkati çekti.

Otomobil sevdalıları bu fuara akın etti - Resim: 4

KIA'nın çizgi roman karakterleri ile özdeşleştirdiği otomobiller özellikle genç ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Fuarda en fazla ilgi gören otomobillerin başında Superman konseptine uygun olarak dizayn edilen araç geldi.