BIST 10.656
DOLAR 32,24
EURO 34,97
ALTIN 2.437,13

Otoda yüz güldüren bahar kampanyası

Otoda yüz güldüren bahar kampanyası

Daralan zorlu pazar şartlarında, satış paylarını korumaya ya da artırmaya çalışan otomobil firmalarının kampanya yarışı kızıştı. türk otomobil pazarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar, "kur sabitleme, peşin fiyat indirimi, uzun vadede sıfır faiz, hatta sıfırın altında faiz imkanı"...

Otoda yüz güldüren bahar kampanyası

Daralan zorlu pazar şartlarında, satış paylarını korumaya ya da artırmaya çalışan otomobil firmalarının kampanya yarışı kızıştı. Türk otomobil pazarında faaliyet gösteren yerli ve yabancı firmalar, "kur sabitleme, peşin fiyat indirimi, uzun vadede sıfır faiz, hatta sıfırın altında faiz imkanı" gibi cazip fırsatlar sunuyor.

Otoda yüz güldüren bahar kampanyası

Citroen, C4 ve C5 modellerinde, 24 bin TL krediyi 24 ay vadeli yüzde ''0'' faiz ya da peşin alım avantajı, Berlingo'da ise 15 bin TL'ye kadar 15 ay vadeli yüzde ''0'' faiz ya da peşin indirim avantajı sunuyor.

Otoda yüz güldüren bahar kampanyası

Fiat, nisan ayı boyunca ''Linea, Punto Evo, Grande Punto ve Punto S6'' modellerine, 2 yıl vadeli 20 bin TL kredi ve yüzde ''0'' faiz, ''Panda, Fiat 500, Palio Sole ve Albea Sole'' modellerine, 15 ay vadeli 15 bin TL kredi ve yüzde ''0'' faiz avantajıyla sahip olma imkanı tanıyor. Ayrıca nisan sonuna kadar ''Bravo dizel, benzinli fiyatına'' satılıyor.

Otoda yüz güldüren bahar kampanyası

Otomobillerde geçerli olan kampanya indirim oranları ise Palio Sole ve Albea Sole'de yüzde 7, Punto Evo ve G.Punto'da yüzde 7, Punto S6'da yüzde 4, Linea dizelde yüzde 11, Linea benzinlide yüzde 5, Bravo dizel 105 HP'de yüzde 12 olarak uygulanıyor. Bu ay kredi imkanından yararlanmak istemeyen müşterilere yüzde 6'ya varan ilave indirim yapılıyor.