BIST 9.508
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.485,45
MAGAZİN

Otilia ve Sinan Akçıl'dan muhteşem düet!

Sinan Akçıl, Hamburg’ta gerçekleşen 2017 Daf Bama Müzik Ödülleri töreninde ‘En İyi Türk Erkek Pop Artisti’ ödülünü kazandı. Otilia ve Sinan Akçıl'dın düeti ödül törenine damga vurdu.

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Hamburg’ta gerçekleşen 2017 Daf Bama Müzik Ödülleri töreninde 30 binden fazla oy alarak, ‘En İyi Türk Erkek Pop Artisti’ ödülünü kazandı. Sinan Akçıl, Aldığı ödülü anneannesine ithaf etti. Törende Sinan Akçıl'ın sevgilisi Otilia da ‘En İyi Balkan Kadın Şarkıcı’ ödülünü aldı. “Müzik yapmaktan korkmayın, çünkü şarkılar dünyanın en güçlü silahsız ordusudur” sözleriyle ödülünü alan şarkıcı, sevgilisi Otilia ile düet yaptı. Çift, ödül mutluluğunu sahnede düet yaparak paylaştı.

SİNAN AKÇIL KİMDİR?

20 Mayıs 1982 senesinde dünyaya gelen Sinan Akçıl doğma büyüme Hollandalıdır. Aslen nereli olduğu ise bilinmemektedir. Saim Akçıl'ın oğlu olan Sinan Akçıl müzik kariyerine çok ufak yaşlarda başlamıştır. Yaşının küçük olmasına rağmen bestelediği şarkılar ile ön plana çıkan Akçıl'ın en dikkat çeken çalışması Hadise'nin Mayıs ayında yapılan 2009 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye' yi temsil edip dördüncü olduğu Düm Tek Tek şarkısıdır.

Bu çalışma ile ön plana çıktıktan sonra Hande Yener'in 1 Nisan 2010 tarihinde çıkardığı Hande'ye Neler Oluyor? albümümdeki söz ve müzikler Sinan Akçıl'a aittir.

Kariyeri boyunca birçok çalışmada yer alan Sinan Akçıl son olarak çıkardığı Şarttır Şarttır şarkısı ile en çok dinlenenler arasına girmeyi başarmıştır.

Sitene Ekle
Etiketler