BIST 9.583
DOLAR 32,50
EURO 34,62
ALTIN 2.481,82
MEDYA

Oscar'ı sahnesinde boykot etti! Bakın ne söyledi

Oscar 2016 Ödül Töreni sunucusu Chris Rock, gece boyunca Oscar'ı eleştirdi. Oscar'da ırkçılık yapıldığını söyleyen siyahi komedyen Chris Rock, bakın sunuculuğunu yaptığı geceyi hangi sözlerle eleştirdi.

2016 Oscar Ödülleri Los Angeles'ta gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törene Oscar 2016'nın siyahi sunucusu Chris Rock'ın ırkçı yaklaşımı konu alarak yaptığı espriler damga vurdu.



Oscar 2016 ödül gecesi siyah komedyen Chris Rock'ın açılış konuşmasında yaptığı 'ırkçılık tartışmalarıyla' başladı.



Oscar için belirlenen adaylar arasında farklı etnik kimliklerin ve siyah adayların göz ardı edildiğini düşünen Hollywood'un öne gelen bazı isimleri töreni boykot etti. İhtişamlı ödül töreninin sunucusu Chris Rock ise tepkisini gece boyunca Oscar sahnesinde yaptığı esprilerle dile getirdi.



Oscar'ı, Oscar sahnesinde boykot etti: Beyaz İnsanların Ödülleri



Oscar Ödülleri'ni 'Beyaz İnsanların Ödülleri' ifadesiyle eleştiren Chris Rock; 'Eğer sunucuları da aday gösteriyor olsalardı ben bu işi bile alamazdım' diye konuştu. 



Oscar 2016'da en iyiler ödülleriyle buluştu



Oscar 2016'da en iyi film ödülün Spotlight filmine verilirken, en iyi kadın oyuncu ödülü Room filmindeki Brie Larson'a verildi. Bu yıl favori gösterilen The Revenant filminin başrolü Leonardo DiCaprio ise en iyi erkek oyuncu ödülünü aldı.

Sitene Ekle
Etiketler