BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,82
ALTIN 2.412,70

Örümcek Adam'ın Tom Holland'ından itiraflar

Örümcek Adam'ın Tom Holland'ından itiraflar

“Spider-Man: Homecoming” filmiyle beyazperdeye çıkan tüm zamanların en sevilen Marvel karakterlerinden Örümcek Adam Tom Holland'ın oyunculu ile vizyonda. Tom Holland rolü aldığını bakın nasıl öğrenmiş?

Örümcek Adam'ın Tom Holland'ından itiraflar

“Spider-Man: Homecoming” ismiyle beyazperdeye çıkan Örümcek Adam Tom Holland oyunculuğı ile karşımızda. Kimdir bu Tom Hollland? Samimi bir röportaj yapan oyuncu bakın nasıl açıklamalar yapmış. Tom Holland Barbaros Tapan'ın sorularını yanıtladı.

Örümcek Adam'ın Tom Holland'ından itiraflar

“Spider-Man” olma süreci nasıldı? - Hayatımda geçirdiğim en stresli dönemdi diyebilirim. Spider-Man’e oyuncu aradıklarına dair bir basın bülteni yayınladılar. Görür görmez ajansımı aradım, bana deneme çekimi ayarlamalarını istedim. Üç hafta sonra ajanstan cevap geldi: “Senden deneme çekimi istiyorlar. Ama kamera karşısına geçip kendi kendine çekecek ve onlara göndereceksin.” Beş ayrı çekim yaptım, yolladım. Ardından beni Los Angeles’a, cast direktörü Sarah Finn ile yapılacak bir deneme çekimine çağırdılar. Ve kabul edildiniz... - O kadar kolay değil. Devamında Robert Downey Jr. ile ekran testi yapmam için Atlanta’ya yolladılar beni. Bitti mi? - Yok. Atlanta’ya bir daha çağırdılar; bu kez Chris Evans ile ekran testi yapmam gerekiyordu.

Örümcek Adam'ın Tom Holland'ından itiraflar

- Birkaç ay sonra aradılar, tekrar seçmelere katılmam gerektiğini söylediler. Bu sefer kostümlü çekim olacaktı. O son final seçmelerinin ardından rolü alıp almadığımı birkaç gün içinde bildireceklerini söylediler. 6 hafta geçti, hâlâ haber yoktu. Rolü alamadığıma inanmaya başlamıştım. O günlerde Instagram’da gezinirken Marvel’ın sayfasında “Yeni Spider-Man’in kim olduğunu öğrenmek istiyorsanız web sayfamıza bakın” notunu gördüm. Ben olmuştum! Son final seçmelerinde yeteneğinizi konuşturmuşsunuz yani... - Sanırım... Sonuncusu hareket-manevra seçmeleriydi. Koreograf vardı sette. Kavga sahnesinden bir hareket gösterip aynısını tekrar etmemi istedi. Chris Evans da odadaydı. Hareketi yaptım, sonra “Ters takla da atmamı ister misiniz?” diye sordum. Herkes “Yok, boş ver” falan derken odadan biri “Yapabilir misin?” diye sordu. Takla atmaya başladım, Chris söyleyeceği cümleyi unuttu! Çok cool bir andı.

Örümcek Adam'ın Tom Holland'ından itiraflar

Neler hissettiniz rolü aldığınızı öğrendiğinizde? - Biraz şaşkınlık, biraz mutluluk... Endişe yoktu hiç. Ya devamında? - Önceki filmleri tekrar tekrar izledim, neleri yapıp neleri yapmamam gerektiğini düşündüm. Çizgi romanları okumaya başladım. O romanlara ait binlerce ekran görüntüsü aldım. O ikonik Spider-Man atlamalarını, inişlerini hakkıyla yapabilmek için de vakit kaybetmeden spora başladım...