BIST 10.677
DOLAR 32,23
EURO 34,99
ALTIN 2.439,87

Örümcek adamı kim oynasın?

Örümcek adamı kim oynasın?

Aaron johnson: gençlik filmleriyle tanınan oyuncunun ''örümcek adam'' rolünün güçlü adayları arasında tutunup tutunamayacağı merak ediliyor.

Örümcek adamı kim oynasın?

Aaron Johnson: Gençlik filmleriyle tanınan oyuncunun ''Örümcek Adam'' rolünün güçlü adayları arasında tutunup tutunamayacağı merak ediliyor.

Örümcek adamı kim oynasın?

Anton Yelchin: ''Terminator Salvation'' filminde ''Kyle Reese'' rolünü üstlenen Yelchin de ''Örümcek Adam'' rolünün adayları arasında yer alıyor.

Örümcek adamı kim oynasın?

-Daniel Radcliffe: Sinema dünyası, Daniel Radcliffe ile 2001 yılında ''Harry Potter ve Felsefe Taşı'' adlı filmle tanıştı. Seri, 2002'de ''Harry Potter ve Sırlar Odası'', 2004'te ''Harry Potter ve Azkaban Tutsağı'', 2005'te ''Harry Potter ve Ateş Kadehi'' ile sürdü. J.K. Rowling'in kaleme aldığı rekortmen serinin ''Harry Potter and the Deathly Hallows'' adlı final kitabı için kamera karşısına geçen oyuncu, bu yıl 20 yaşını dolduracak. Sinema seyircisinin gözleri önünde büyüyen ve rol aldığı müzikaldeki sahnelerle artık yetişkin rollerine hazır olduğunu kanıtlayan Radcliffe, ''Örümcek Adam'' rolünün en iddialı adayları arasında başı çekiyor.

Örümcek adamı kim oynasın?

Jake Gyllenhaal: İki eşcinsel kovboyun ilişkisini anlatan ''Brokeback Dağı-Brokeback Mountain'' filmiyle de tanınan Gyllenhaal, vizyona girmeye hazırlanan ''Brothers'' adlı yapımda da eski ''Örümcek Adam'' Tobey Maguire'ın kardeşini canlandırdı. Mike Newell ve Jerry Bruckheimer'ın adaptasyonu olan ''Prince of Persia'' filminde de rol alan Gyllenhaal'un, Maguire'ın rolden ayrılmasından sonra yeni ''Örümcek Adam'' olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. Ancak bu oyuncunun önündeki en büyük handikap da yine 30'lu yaşlarda bulunması olarak görünüyor.