BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Operasyon düzenlenen diyaliz merkezi kasasından dolar çıktı

Operasyon düzenlenen diyaliz merkezi kasasından 15 adet 1'er dolar çıktıAKSARAY merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı.

AKSARAY merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda 7 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında bir diyaliz merkezinde yapılan aramada ise çelik kasa içinde 'F' serisi olduğu belirtilen 15 adet 1'er dolar çıktı.

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, FETÖ/PDY'ye yönelik başta Aksaray olmak üzere Niğde ve Mersin'de eş zamanlı operasyon düzenledi. Örgüte finans sağladığı ve devlet aleyhine nitelikli dolandırıcılık yaptığı ileri sürülen 7 kişi gözaltına alındı. Operasyon kapsamında maliye ve Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin de eşlik ettiği Aksaray'daki bir diyaliz merkezinde yapılan aramada ise işyerindeki çelik kasadan 'F' serisi olduğu belirtilen 15 adet 1'er dolar çıktı. Diyaliz merkezindeki çok sayıdaki ilaç ve evraklara da el konuldu.

Sitene Ekle