BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,32

Onur Büyüktopçu o gerçeği Hülya Avşar'a itiraf etti !

Onur Büyüktopçu o gerçeği  Hülya Avşar'a itiraf etti !

Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu Star TV'de yayınlanan Bir Hülya Avşar Sohbeti programına katıldı. Onur Büyüktopçu katıldığı programda bilinmeyenlerini anlattı. Peki Kiralık Aşk dizisiyle hafızalarımıza 'Koriş' karakteriyle kazınan Onur Büyüktopçu programda neler söyledi? İşte detaylar...

Onur Büyüktopçu o gerçeği  Hülya Avşar'a itiraf etti !

Onur Büyüktopçu Bir Hülya Avşar Sohbeti programına katıldı. Oyuncu ve sunucu Onur Büyüktopçu programda estetiğe karşı olmadığı belirterek estetikle ilgili samimi bir itirafta bulundu: "Burnum çok kemerliydi, çok özgüvensizdim. Ayna karşısına geçtiğimde 'Allah'ım şu burnum birden değişsin' derdim. Sonra 'Allah'ım sen yarattın bunu, ben neden bozayım' dedim. Ama sonra oyunculuk ilgili görsel bir iş yapmaya başladığımda, eski burnumla bir senede beş reklam çektim. Burnumu yaptırdım, reklam hayatım bitti. Ben kemerli burnu yakıştıramadım kendime 20'li yaşların başındaydım, şimdiki aklım olsa yaptırımıydım... Bilemiyorum."

Onur Büyüktopçu o gerçeği  Hülya Avşar'a itiraf etti !

ONUR BÜYÜKTOPÇU KİMDİR?: Onur Büyüktopçu 1982 yılında istanbul'da doğmuştur. 24 Nisan doğumlu Onur Büyüktopçu çocukluğunu İstanbul da geçirdi. Eğitim almak için İngiltere'ye giden Büyüktopçu Academy Of Creative Training Brighton Act London Film Academy’de oyunculuk eğitimini tamamlayarak Türkiye'ye döndü. Türkiye'ye döndükten sonra ilk oyunculuk deneyimini 2003 yılında yayınlanan Lise Defteri isimli gençlik dizisinde yaşadı. Bu dizi de Yusuf adlı bir genci canlandırdı. Onur Büyüktopçu daha sonra fenomen haline gelen dizi Doktorlar ve Yabancı Damat gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.