BIST 10.087
DOLAR 32,25
EURO 34,85
ALTIN 2.432,29

Onlar Miss Turkey 2012'nin güzelleri

Onlar  Miss Turkey 2012'nin güzelleri

Türkiye’nin en güzel kızları bu akşam seçilecek. star tv tarafından düzenlenen “miss turkey 2012 güzellik yarışması”nın finali bu akşam, lütfi kırdar kongre ve sergi sarayı’nda yapılacak. 20 güzelin türkiye’nin en güzel kızı seçilmek için yarışacağı gece renkli şovlara sahne olacak. güzellerin hem...

Onlar  Miss Turkey 2012'nin güzelleri

TÜRKİYE’NİN en güzel kızları bu akşam seçilecek. Star TV tarafından düzenlenen “Miss Turkey 2012 Güzellik Yarışması”nın finali bu akşam, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda yapılacak. 20 güzelin Türkiye’nin en güzel kızı seçilmek için yarışacağı gece renkli şovlara sahne olacak. Güzellerin hem mayolu hem de özel hazırlanan tuvaletleriyle boy göstereceği geceye, Can Bonomo ve Atiye şarkılarıyla renk katacak.

Onlar  Miss Turkey 2012'nin güzelleri

Eser Yenenler ve Asuman Krause’nin birlikte sunacakları yarışmanın jüri üyeliklerini; Burak Hakkı, Jülide Ateş, İbrahim Çelikkol, Tülin Şahin, Demet Şener Kutluay, Güneri Cıvaoğlu, Seda Domaniç, Zeynep Tosun, Dr. Nuri Soysal, Nezahat Tosun ve Can Sandıkçıoğlu yapacak.

Onlar  Miss Turkey 2012'nin güzelleri

Kırmızı Halı’da Süper Star Life sunucusu Simge Tertemiz ve Star Haber’den Ece Belen konuklarla kısa röportajlara imza atacak.

Onlar  Miss Turkey 2012'nin güzelleri

Yarışmada birinci gelecek güzel, ülkemizi Miss World (Dünya Güzellik Yarışması), ikinci Miss Universe (Kâinat Güzellik Yarışması), üçüncü ise Miss Earth’te temsil edecek.