BIST 11.194
DOLAR 42,61
EURO 49,95
ALTIN 5.792,27

Önce kardeşini sonra eşini zehirleyen balık tatili zehir etti.

Önce kardeşini sonra eşini zehirleyen balık tatili zehir etti.

Geçtiğimiz gün zehirli balığa basan kardeşini acil servise götüren ünlü oyuncu, 24 saat sonra aynı sebeple eşini acile taşıdı.

Önce kardeşini sonra eşini zehirleyen balık tatili zehir etti. - Resim: 1

Acil serviste iki gün

Bu yaz Halit Ergenç-Bergüzar Korel çiftinin üzerine “trakonya” kabusu çöktü. Ergenç, bu zehirli balık yüzünden iki gününü acil servis kapısında geçirdi. Geçtiğimiz gün trakonyaya basan kardeşini acılar içinde Çeşme Devlet Hastanesi’ne götüren oyuncu, önceki gün de eşi Bergüzar Korel’i aynı sebeple acile yetiştirdi.

Önce kardeşini sonra eşini zehirleyen balık tatili zehir etti. - Resim: 2

İlk müdahale plajda

Alaçatı’daki Zio Beach’te, sığ yerde yürürken ayağına trakonya balığının zehirli iğnelerinin batması üzerine acı içinde sahile çıkan Korel’e ilk müdahale plajda yapıldı.

Önce kardeşini sonra eşini zehirleyen balık tatili zehir etti. - Resim: 3

Halit Ergenç, bu müdahalenin ardından onu otomobile bindirip hastane yolunu tuttu. Yaklaşık 10 dakika içeride kalan çift, çıkışta habercileri görünce şaşkınlıkla “Sizin nereden haberiniz oldu?” diye sordu.

Önce kardeşini sonra eşini zehirleyen balık tatili zehir etti. - Resim: 4

Bergüzar Korel, çektiği acı yüzünden terliğini de çıkarmak zorunda kaldı ve hastanede eşi Halit Ergenç’e tutunarak çıplak ayakla yürüdü.