BIST 9.055
DOLAR 32,31
EURO 35,10
ALTIN 2.292,53
MEDYA

Ölene Kadar 10. bölüm 2. fragmanı

Ölene Kadar dizisi 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ölene Kadar 10. yeni bölümüyle 23 Mart 2017 Perşembe akşamı ATV'de olacak. Ölene Kadar'ın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Ölene Kadar 10. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı; 23 Mart 2017 Perşembe akşamı ATV'de...

Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği, hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyicisiyle buluşturmaya hazırlanan Ölene Kadar dizisi Engin Akyürek ve Fahriye Evcen'i bir araya getiriyor.

Engin Akyürek; hayatının en güzel yıllarını, hayallerini, geleceğini ve sevdiği kadını işlemediği bir suç yüzünden kaybederek müebbet mahkumu olan Dağhan karakteriyle izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken; Fahriye Evcen ise; yıllarca artan suçluluk duygusundan kurtulmak isteyen, bu yüzden de Dağhan'ın müebbetine son veren avukat Selvi olarak seyirciyle buluşacak.

İnsanların kötülükleriyle topal kalmış adalet sistemi masum bir adamdan gerçek bir suçlu yaratırken kaybedilen yılların ve bu haksız esaretin bir bedeli olacaktır. Dağhan'ı müebbetten kurtaran, Selvi'nin ise vicdan yükünü hafifleten bu ilk buluşmadan sonra ise kimsenin hayatı eskisi gibi olamayacaktır.

Sitene Ekle