BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Oktay Vural’dan çarpıcı iddia

Hakan Çelik ile Hafta Sonu programı, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ı ağırladı. Vural, programda terör saldırıları başta olmak üzere bir çok önemli konuda değerlendirmelerde bulundu.

Hakan Çelik ile Hafta Sonu programı, MHP Grup Başkan Vekili Oktay Vural’ı ağırladı. Vural, programda terör saldırıları başta olmak üzere bir çok önemli konuda değerlendirmelerde bulundu. Ankara saldırıları ekseninde terör olaylarını yorumlayan Oktay Vural, önemli bir iddiayı dile getirdi ve Suriye’den aldıkları istihbarata göre PKK ve IŞİD’in bazı bölgelerde birlikte hareket ettiğini söyledi.


Oktay Vural, MHP’nin son dönemde her şeye “Hayır” diyen bir tutuma girdiği konusundaki soruya ise, “İktidar partisi tıpkı Hitler propagandası gibi, böyle bir algı oluşturmaya çalışıyor. Biz kötüde birleşmektense hayırda birleşmeyi doğru buluyoruz” şeklinde yanıt verdi.


1 Kasım seçimlerinin de konuşulduğu programda Oktay Vural, “HDP’nin baraj altında kalması demokrasi adına hiçbir kayıp yaratmaz” dedi.


Hafta Sonu programında MHP’de başta Meral Akşener olmak üzere etkin isimlerinin aday gösterilmemesi de konu başlıklarından biriydi. Oktay Vural bu konuya, “Nasıl diğer partilerde bazı isimler liste dışında kalmış, dinlenmeleri istenmişse, bizde de aynı durum geçerlidir” diyerek açıklık getirdi.

Sitene Ekle
Etiketler