BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47

Ogeday'dan büyük Survivor itirafı veriyorlar el altından

Ogeday'dan büyük Survivor itirafı veriyorlar el altından

Survivor 2017'nin şampiyonu Odegay Girişken hakkında bilinmeyenleri ve yarışma sonrası yarışma hakkında düşüncelerini bir bir anlattı. İşte Ogeday Girişken'in çok özel açıklamaları.

Ogeday'dan büyük Survivor itirafı veriyorlar el altından

Gelmiş geçmiş en zor Survivor olan, Survivor 2017'nin genç şampiyonu Ogeday Girişken hakkında bilinmeyenleri anlattı. Survivor boyunca hırsı, azmi ve kararlı yapısıyla halkın gözüne giren Odegay Girişken tüm bu beğenilerin sonunda finale Adem Kılıççı ile birlikte kaldı ve finalden alnın akıyla çıkarak Survivor 2017'nin şampiyonu oldu. Ogeday Girişken yarışma sonrası neler yapıyor? Survivor hayatında neleri değiştirdi? İşte Ogeday Girişken'in çok özel açıklamaları

Ogeday'dan büyük Survivor itirafı veriyorlar el altından

Yarışmaya katılma fikri nasıl oluştu? "Kürek sporuyla ilgileniyordum. Doğa sporu yapıyorum, hayatım doğada geçtiği ve tatillerimi de doğada yaptığım için televizyon izleyen bir insan değilim. Survivor'ın ne olduğunu biliyordum. Doğanın içinde yarışma var. Bu zaten benim branşımdan alışık olduğum bir şeydi. İnternetten başvuru yaptım. Bana en yakın hissettiğim, yatkın olan bir elektrik gibi geldi bana. Survivor'a başvurdum." Daha önceden kafanda var mıydı, bir anda mı karar verdin? "Ben Survivor'a 2016 sezonu için de başvurmuştum. Dördüncü elemede elenmiştim. Bir sonraki sene dokuz elemeyi geçip katılmaya hak kazandım."

Ogeday'dan büyük Survivor itirafı veriyorlar el altından

Survivor'dan sonra hayatında neler değişti? "Kendim olarak bende bir şey değişmedi. Daha önce yediğim, içtiğim, gittiğim yerlerde herhangi bir değişiklik olmadı. Fotoğraf çekilmeyen bir insandım hala kendimi çekmiyorum ama bu sefer başkaları tarafından çok çekilmeye başlanan, yolda tanınan, selam verilen ve insanların 'Çok teşekkür ederiz güzel seyir yaşattınız' gibi güzel sözlerle onure etmesi farklılık ve boyut kattı bana."

Ogeday'dan büyük Survivor itirafı veriyorlar el altından

Survivor'ın pişmanlığı veya olumsuz yansıması oldu mu? "Çok aç kaldık. Aile özlemimiz oldu. Serhat (Akın) abinin de bir ailesi ve çocukları var. Bu yüzden onun özlemi benimkinden daha fazla oluyor. Ben de ailemi özledim ama aynı durumda olmadığımız için onu o kadar iyi anlayamıyorum. Fiziksel olarak çok boşluğa düştüm, psikolojik olarak çok yıprandım ama ne olursa olsun bir şekilde kendimi toparladım. Survivor'a gittiğim için pişman değilim. Artı yönleri çok oldu bana bazı şeylerin çok çok değerini kattı. Elimizdeki şeylerin ve ailemin ne kadar önemli olduğunu anladım. 'İyi ki de katılmışım' diyorum. "Şimdi olsa farklı davranırım" dediğin bir olay var mı? "Tek bir yerde yanlış yaptığımı düşünüyorum. Survivor'ın başlarında alışık olmadığım için ne olursa olsun kendi fikrimi uygulamam gerekirdi. İlk başta kendi fikrimi değil başkalarının 'Böyle yapsan daha iyi olur' dediği şeyleri yapmamdı. Bence yapmamam gerekirdi. Survivor'ın içindeyken zaten 'evet bu bir hataydı' dedim ve toparladım. Kimsenin dediklerine aldırış etmeden kendi dediklerimi yaptım.