BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

O Ses Türkiye'nin unutulmaz ismi bombayı patlattı!

O Ses Türkiye’de dinleyicilerin gönlünde taht kuran Onur Uğuş, Yeni albümü 'Gizli Saklı' ile müzik piyasasına bomba gibi bir giriş yaptı.

O Ses Türkiye’de dinleyicilerin gönlünde taht kuran, Hülya Avşar’ın desteklediği ve rahmetli Rock şarkıcısı Barış Akarsu’ya olan benzerliği ile anılan O Ses Türkiye üçüncüsü, güçlü sesi ve yorumu ile yarışma sonrasında hatırı sayılır bir hayran kitlesine ulaşan genç şarkıcı Onur Uğuş, ilk çalışması Gizli Saklı ile müzikseverlere "Merhaba" diyor.


Geçtiğimiz senelerde yurt içi ve yurt dışında sayısız konserler veren genç müzisyen, 6 ay süren stüdyo çalışması sonucu kariyerinin ilk profesyonel çalışmasını Sekiz Müzik Yapım etiketi ile piyasaya sürdü.


Prodüktörlüğünü ve Aranjörlüğünü Sertaç Ekiz’in üstlendiği çalışmada, sanatçının söz ve müziğini hazırladığı “Günah Değmiş Tenine” ve Dilek Neşe Açıker’e ait “Geç“ adlı şarkılar bulunuyor.


Talat Oflaz yönetmenliğinde ‘’Günah Değmiş Tenine’’ adlı şarkısı için kamera karşısına geçen Onur Uğuş’un video klibi tüm müzik kanallarında yayında...

Sitene Ekle
Etiketler