BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,90
ALTIN 2.427,86

O da dizisinden kovuldu herkes şaştı kaldı!

O da dizisinden kovuldu herkes şaştı kaldı!

Ünlü oyuncularda kovulma stresini yaşadı. Ünlü dizilerin önemli karakterlerini canlandıran isimler bir andan diziden gönderilmeleriyle magazin dünyasını sarsmıştı. İşte dizilerinden kovulan o ünlü isimler.

O da dizisinden kovuldu herkes şaştı kaldı!

Ünlü oyuncularda kovulma stresini yaşadı. Ünlü dizilerin önemli karakterlerini canlandıran isimler bir andan diziden gönderilmeleriyle magazin dünyasını sarsmıştı. İşte dizilerinden kovulan o ünlü isimler. Bir dönem yayınlanan "Güzel Köylü" dizisinin kadrosunda yer alan Su Kutlu'nun ayrılığı da uzun süre konuşulmuştu. Çekimlerin yapıldığı Muğla'da gittiği bir barda çıkardığı olaylar yüzünden diziden kovulduğu ileri sürülmüştü güzel oyuncunun. Daha sonra dizinin yönetmeni yaptığı açıklamada Kutlu'nun davranışları yüzünden hem gittiği mekana hem de dizinin markasına zarar verdiği gerekçesiyle kadrodan çıkarıldığını açıklamıştı.

O da dizisinden kovuldu herkes şaştı kaldı!

Yönetmen açıklamasında "Bu bize kan kaybettirse bile, reytinglere etkili olsa bile, yüz kişinin ve buna bağlı olarak bir köyün etrafında bu işten para kazanan insanların gırtladığından geçen helal parayı bile kaybetmek adına bu riski göze alarak ben bu kızı diziden çıkartıyorum. Benim için Muğla'nın huzuru bir kişiden daha önemli” dedi.

O da dizisinden kovuldu herkes şaştı kaldı!

Her bölümü neredeyse bir sinema filmi uzunluğunda çekilen televizyon dizilerinin setinde kimi zaman tatsızlıklar ya da gerilimli anlar da yaşanıyor. Bunun bir örneği de bir dönemin çok izlenen Sakarya- Fırat dizisinde tekrarlandı. Dizinin başrol oyunusu olan Ceren Hindistan; çekim takvimini aksatında yapımcıyla arası açıldı ve "işine son verildi."

O da dizisinden kovuldu herkes şaştı kaldı!

O dönemde basına yansıyan haberlere göre yapımcı, Hinsistan'ın çekim takvimine uymayarak aksaklıklara yol açması nedeniyle çileden çıktı. Bunun sonucunda da Hindistan'ın "idam fermanını" imzaladı. Özetle, Ceren Hindistan'ın 'dizideki ömrü bitti." Güzel oyuncu da aynı şeyi yaşayan pek çok oyuncu gibi "ölerek" diziden ayrıldı. Ceren Hindistan ise tüm bu gelişmeler üzerine avukatı aracılığıyla yaptığı açıklamada bu iddiaları yalanlayarak "çalışma arkadaşlarının yokluğunda tutanak tanzim etmeye giden olumsuz hal ve tavırları nedeniyle kendi isteğiyle ayrıldığını" ileri sürdü.