BIST 9.089
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.325,93
GÜNCEL

Nurettin Yıldız eşini dövüyor mu? Evdeki halini anlattı

Kadınlar hakkındaki skandal söylemleri ile bilinen Nurettin Yıldız aslen nereli, geçmişinde neler var? Nurettin Yıldız'ın aile hayatı ve eşi merak konusu. Bir takipçisi de zaten merak edip evine gitmiş ve kızına 'Baban anneni dövüyor mu' diye sormuş.

Nurettin Yıldız aslen Trabzonlu. 1960 yılında Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelen Nurettin Yıldız, İstanbul'da Gaziosmanpaşa İmam Hatip Lisesi'ni bitirdi. Nurettin Yıldız Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde aldığı bir yıllık eğitiminin ardından Mekke Ümmü'l-Kurra Üniversitesi'ne geçiş yaparak Usul-u Fıkıh bölümünde eğitim aldı.

NURETTİN YILDIZ'IN EŞİ VE AİLESİ : Kadınlar hakkındaki radikal söylemleri göz önüne alındığında Nurettin Yıldız'ın eşi merak konusu oluyor. Evli olan Nurettin Yıldız'ın 4 çocuğu var. Kadınlara dayağı mübah gören Nurettin Yıldız'ın eşi ile ilgili bilgi ise bulunmuyor. İnternette Nurettin Yıldız'a dair bir çok video ve görsel olmasına rağmen karısı hakkında tek satır yer almıyor. Bu da Nurettin Yıldız'ın aile hayatını merak konusu yapıyor.

EŞİNİ DÖVÜYOR MU? TAKİPÇİLERİ SORMUŞ : Nurettin Yıldız'ın eşini kendi takipçileri de merak ediyor. Kendisi bir söyleşisinde söylemlerini merak edenlerin ısrarla evini ve karısını görmek istediğini anlatıyor. Yakın dönemde bir takipçisi evine gidip eşini bulamayınca kızına 'Baban anneni dövüyor mu?" diye sormuş.

Sitene Ekle
Etiketler