BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.492,01
MEDYA

Nur Yerlitaş yarışmacıların üzerine yürüdü!

İşte Benim Stilim All Star 16 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde hangi ikili Nur Yerlitaş'ı ayağa kaldırdı?

İşte Benim Stilim All Star 16 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Sinem Umaş galada eleneceğini düşündüğünü söyledi.





Çiğdem Çelik, Sinem Umaş'ın önceden katıldığı "Gelinim Olur Musun?" programının adını söylemeyince Sinem'in adını hatırlayamadığını söyledi. Sinem Umaş o programın kendisi için bir başarı olduğunu ve albümünün tuttuğunu söyledi. Ayşegül Doğan ise Sinem'in o programda çok başarılı olmadığını ve Sinem'i tanımadığını, hatırlamadığını söyledi.





Ayşenur Balcı, Sinem'in o yarışmadan tarzıyla buraya geldiğini söyledi. Nihal Candan, Sinem'in öyle bir programda kendisini tanıttıktan sonra böyle bir platforma gelmesinin doğru olmadığını söyledi. Çiğdem Çelik "Buraya asla bir daha gelmem" diyen Gülay Hançer ve Gülşah Yılmaz'ın bu yarışmaya katıldığını, buranın her gün kendilerini gösterebilecekleri güzel bir platform olduğunu söyledi.





Nihal Candan, Ayşenur Balcı insanların algısını değiştirmek için burada deyince ikili arasında gerginlik yaşandı. Nihal "Gülay en azından oyuncu olmuş sen figüran oldun" diyince Ayşenur "Arkada ayrı burada ayrı bıktım ben senden" dedi.





Ayşenur Balcı daha sonra sinirlerine hakim olamayınca Öykü Serter Ayşenur'u sakinleştirmekte zorlandı. Nur Yerlitaş bu olay üzerine "Ne oluyor ya" diye ayağa kalktı ve "Burası moda programı moda konuşun" diye ikiliye kızdı. Nur Yerlitaş, Ayşenur'a ne olduğunu sorunca Ayşenur Nihal'in herşeyde kendisini katmasına kızdığını söyledi. Nur Yerlitaş "Dizilerde iki kare görününce siz kendinizi star mı sanıyorsunuz ya moda konuşun" diye ikiliye kızdı. Ayşenur 3 kişinin kendisini rahatsız ettiğini ve yorumlarıyla kendisini aşağıya çektiklerini söyledi.





Çiğdem,  Sinem ile alışverişte karşılaştıklarını o zaman bile Sinem'in ağladığını söyledi. Sinem Umaş sıkıntıları olduğunu, yaşantısının birden değiştiğini söyledi ve gözyaşlarına hakim olamadı.

Sitene Ekle