BIST 9.054
DOLAR 32,32
EURO 35,13
ALTIN 2.298,59
MEDYA

Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'dan ağlatan veda konuşması!

İşte Benim Stilim All Star 25 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu'dan duygusal veda konuşmaları geldi.

İşte Benim Stilim All Star 25 Aralık 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde ünlüler sezonunda yer almayacak olan Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu veda konuşmalarını yaptılar.


Nur Yerlitaş biraz dinlenmek istediğini, arada stüdyoyu ziyaret edeceğini ve herkese teşekkür ettiğini söyledi. Nur Yerlitaş daha sonra annesini kaybettikten sonra bu programın kendisine moral verdiğini söyledi ve takipçilerine teşekkürler etti.


Öykü Serter, Kemal Doğulu için "Her zaman doğruyu söyleyen, adalet ve asalet timsali ve her zaman yanında olacağım muhteşem insan" dedi. Kemal Doğulu ise duygusal anlar yaşadı. Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu için "Saygılı, sevgili bir insan ve o hep benim gönlümün prensi" dedi.


İvana Sert, Kemal Doğulu için "Çok dürüst ve ben onu tanıdığım için çok şanslıyım" dedi. Nur Yerlitaş için ise çok sevdiğini, her şeyi olduğunu söyledi ve elini öptü. Kemal Doğulu daha fazla dayanamadı ve gözyaşlarına boğuldu. Stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Kemal Doğulu'nun şarkısıyla Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim'e veda ettiler.

Sitene Ekle