BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

Nur Yerlitaş ve İvana Sert'in gençlik anıları!

İşte Benim Stilim 18 Şubat 2016 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş ve İvana Sert'in gençlik anılarını anlattı.

İşte Benim Stilim 18 Şubat 2016 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş yarışmacıların durgunluğuna ve hepsinin siyah giymesine gönderme yaptı.


Nur Yerlitaş daha sonra bu devirde aşk olmadığını söyledi ve eski anılarını anlattı. İvana Sert'de 18 yaşına kadar babasının korkusunda kimseyle konuşamadığını söyledi. İvana Sert arkadaşıyla birlikte eve dönerken babasının gördüğünü, bunun üstüne cezalandırmak için kendisini fabrikada bir hafta işe soktuğunu ve saçlarını keseceğini söylediğini, çok korktuğunu anlattı.


Nur Yerlitaş, gençken kuzenleri ve arkadaşlarıyla ailelerine nişana gittiklerini söyleyip eğlenmeye gittiklerini, eve geç kalıncada eczaneden sargı bezleri alıp kolunu sardığını. eve gidince annesinin bayıldığını ama teyze kızlarının annelerinden azar işittiklerini anlattı.


Artık devirin değiştiğini söyleyen Nur Yerlitaş yeni teknolojiyle nerede olduklarının bilindiğini söyledi ve bir kere yakalandığını da belirtti.

Sitene Ekle
Etiketler