BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,96
ALTIN 2.446,62
MEDYA

Nur Yerlitaş sezon birincilerine neden kızdı?

İşte Benim Stilim All Star 20 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan 71. bölümünde Nur Yerlitaş sezon birincilerine kızdı.

TV8 ekranlarının sevilen moda programı İşte Benim Stilim All Star 20 Kasım 2015 Cuma günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş, Ezgi Ünal'ın kombinini yanlış yaptığını ve kolyesini hiç görmek istemediğini söyledi ve yarışmacıları biraz araştırmaları için uyardı.


Ezgi Ünal'ın elbisesine eleştirilerini yapan Nur Yerlitaş daha sonra Ezgi Ünal'a nasıl birinci olduğunu sordu. Ezgi Ünal ise 'Diğerlerine göre daha çok sevildim galiba' deyince Nur Yerlitaş 'Bu sempati yarışması değil. Sende vasatsın Emel Özkızıltaş'ta vasat' dedi. Ezgi Ünal 'Ben böyle yorumlar alınca dışarıdaki insanlar biz sana neden oy verdik diye soruyorlar ben onlara cevap veremiyorum' dedi. Ezgi Ünal 'benim kötü kombinlerimde birinciliğim sorgulanıyor. Birincilerin içinde sadece tek kötü giyinen benmişim gibi konuşuluyor. Aycan Nurcan Şencan kardeşlerinde kötü geldikleri oluyor' deyince Nur Yerlitaş 'Sakın onlarla kendinizi kıyaslamayın onlar kendi sezonlarında herşeyi yaptılar' deyince Ezgi 'Yapmayada devam edebilirler o zaman' dedi.


Nur Yerlitaş söylediklerinin yanlış anlaşılmamasını İkizleri final için hazırlamadığını, geçmişten bahsettiğini söyledi. Siniri geçmeyen Nur Yerlitaş bu sefer İkizlere neden kendilerini savunmadıkları için kızdı. 'Ben burada konuşurken neden kendinizi savunmuyorsunuz' diye sorunca Aycan Nurcan Şencan Ezgi Ünal'ın jüri karşısında olduğu için araya girmek istemediklerini söylediler. Öykü Serter'de bu durumun yanlış anlaşıldığını, İkizlere torpil var dediklerini söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler