BIST 9.142
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,97
MEDYA

Nur Yerlitaş, Ayşenur Balcı'ya neden kızdı?

İşte Benim Stilim All Star 16 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu, Ayşenur Balcı'ya kızdı.

İşte Benim Stilim All Star 16 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Özden Cerrahoğlu ve Gülay Hançer, Ayşenur Balcı'nın kombini karşısında yorum yapmakta zorlandılar.


Nurcan Şencan, yarışmacıların sürekli defileye gitmeleri nedeniyle defile konseptinin yasaklandığını, bu yasağın kalkıp kalkmadığını sorunca Ayşenur Balcı "Başka bir konseptim vardı ama daha fazla eleştirmeniz için bu konsepti seçtim" diye cevap verdi. Daha sonra Nurcan Şencan izleyicilere dışarıda nasıl giyinebileceklerini göstermeleri gerektiğini bu şekilde kıyafetlerin haftasonu yapılmasını uygun bulduklarını söyledi. Ayşenur Balcı "Bu benim tarzım, sen yapma ben yapayım bu da benim farkım olsun" dedi. Nurcan Şencan, Aycan Şencan ile tarzlarının farklı olduğunu ve bu yüzden konsept yapmada zorlandıklarını söyledi. Ayşenur'un böyle kombinlerinin ve konseptlerinin kolay olduğunu söyledi. Ayşenur Balcı "Sizinle uğraşanlar yok benim her konseptimin altında birşeyler arıyorlar o yüzden siz rahat rahat bunu yapabilirsiniz" dedi. Aycan-Nurcan Şencan'da Ayşenur'un da sürekli kendileriyle uğraştıklarını söylediler.


Jüri karşısına geçen Ayşenur Balcı'nın kombinini kötü bulan Kemal Doğulu "Bu kombin yaratıcı bir fikir değil aksine kolaycılık. Tulumun ve başlığın kötü" diye yorum yapınca Ayşenur Balcı tulumunun kötü olduğunu kabul etmediğini 3 gün bu tulumu çizdiğini ve dikiminde başında durduğunu söyledi. Nur Yerlitaş Ayşenur ile Kemal Doğulu'nun arasındaki diyalogu üzerine "Dilin uzamış" diye yorum yaptı. "Sen birşey yapmak istemişsin ama bunu hayata geçirmekte başarısız olmuşsun. Bir de hesap soruyorsun" diyerek kızdı. Ayşenur Balcı, Kemal Doğulu'nun sert konuştuğunu arkadaki yorumlardan dolayı böyle tepki verdiğini söyleyince Kemal Doğulu "Ben hayatımda düşündüklerimi direkt söylerim hiç bir zaman kelimeyi yumuşatmam" diyerek cevap verdi. Nur Yerlitaş'ta tulumu beğenmediğini söyledi ve agresif davranmaya hakkı olmadığını söyleyerek Ayşenur Balcı'ya kızdı.

Sitene Ekle