BIST 10.083
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.439,08
GÜNCEL

Nöbetteki askere canlı yayında bayram sürprizi

Bayramlarda uzaklar yakın olur, aileler aynı sofrada bir araya gelir. Ama mevzu vatan nöbetiyse her şey değişir. Altı aydır ailesini göremeyen piyade er Erdem Mert'e bayram sürprizi yapıldı.

Vatan nöbetinde olan askerler kurban bayramını ailelerinden kilometrelerce uzakta karşıladı. O askerlerden biri de piyade er Erdem Mert. Tam 6 aydır ailesini görmedi. Mert ailesine bir sürpriz hazırlandı.


Piyade er Erdem Mert, Bursa'daki ailesiyle canlı yayında buluştu.
Piyade Er Erdem Mert sürpriz karşısında duygulanarak 'Çok mutluyum, gururluyum bu bayram onlarla beraber olamadım. Ama sınırda görev yaptığım için de onurlu ve gururluyum. Hepsinin bayramını kutluyor, ellerinden öpüyorum. Tüm Türkiye'nin bayramı mübarek olsun. Askerlik görevimizi yapıyoruz, bu yerlerde görev yapmakta bizlere nasip oldu. Mutluyuz, iyiyiz bir sıkıntımız yok, dimdik ayaktayız görevimizin başındayız.' dedi



Oğlunu 6 aydır göremeyen piyade Er Erdem Mert'in annesi Bilge Mert ise 'Bugün ikinci bayramı yaşattınız bize çok teşekkür ediyorum. Hepsinin gözlerinden öpüyorum, oğlum sınırda görev yaptığı için çok gururluyum. Hepsini Allah'a emanet ediyorum.' dedi.
35 gün sonra tezkeresini alacak olan piyade er Erdem Mert A Haber aracılığıyla ailesine askerden sonra evleneceğini de söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler