BIST 9.711
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,27
DÜNYA

Nişanlısı öldükten sonra cesediyle...

Hindistan'ın Tamil Nadu bölgesinde bir otobüs kazasında nişanlısını kaybeden adam, hayatının geri kalanını bekar geçirme sözü vererek nişanlısının cesediyle nikah kıydı.

Hintli bir adam, geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden kız arkadaşı için düzenlediği Hint geleneklerine uygun bir düğün töreninde ölen kız arkadaşı ile nikah kıydı.

CENAZEDE, DÜĞÜN RİTÜELLERİ SERGİLEDİ Cenaze töreninde çekilen videoda, oldukça üzüntülü olduğu görülen adamın, cenazeye katılanların önünde Hint geleneklerine uygun düğün ritüelleri sergilediği görülmekte.

Kaydedilen videoda, hayatını kaybeden genç kadının annesinin, Hint geleneklerine uygun şekilde bir gelin gibi giydirilen kızının üzerine evliliği sembolize eden kırmızı toz serpildiği ve başına erkek arkadaşı tarafından kırmızı bir nokta koyulduğu sırada ağladığı görülüyor.

Genç çiftin yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu ve trajik kaza yaşanmadan önce evlenmeyi planladıkları belirtildi.

"BU, GERÇEK AŞK" Cenazeye katılan biri tarafından çekilen video sosyal medyada geniş bir kitle tarafından paylaşılırken, sosyal medya kullanıcılarından bazılarının, Hintli adamın düzenlediği evlilik törenini takdirle karşılamasına ilişkin yorumlar dikkat çekti.

Chetan Anand isimli bir adam videoya ilişkin yaptığı yorumda, "Bu filmlerde görebileceğiniz tarzda bir şey değil, bu gerçek aşk" dedi. Madhu isimli kadın bir kullanıcı ise, "Hayatımda, beni böyle sevebilecek bir adam istiyorum" yorumunda bulundu.

Sitene Ekle
Etiketler