BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,75
ALTIN 2.492,11
MEDYA

Nil Karataş ile Elif Ece Uzun arasında büyük kavga!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 27 Ocak 2016 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Nil Karataş ile Elif Ece Uzun arasında büyük gerginlik çıktı.

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 27 Ocak 2016 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde Nil Karataş, Elif Ece Uzun'un "Sürekli tek parça kullanıyorsun" eleştirisine kızdığını, arkada kendisine "Bunu bana söyleyecek en son insan sensin" dediğini ve buna çok kırıldığını söyledi.


Elif, Nil'in bütün kombinlerini katarak konuşmasına kızdığını ve emeğini çöpe attığını, bütün kombinlerinin ayrı parçalar olduğunu, bununda çok zor olduğunu söyledi. Nil, Elif'in bu sözünde art niyet aradığını söyleyince Elif "Tarzlarımız farklı ben ne giysem zaten senin beğenmemen normal" dedi.


Aslı Zen yarışmacılara "Arkada neyseniz burada da aynısı olun" dedi ve konuşulanların burada konuşmasını istedi. Esra Balamir, Aslı'nın sürekli sınıf başkanı gibi davrandığını ve bu tavrından çok sıkıldığını söyledi. Nil, Esra'nın yalnız kaldığını söyleyince ikili arasında gerginlik yaşandı.


Nil, Elif'e "Bana arkada dediklerini podyumda söyle" dediğini Elif'in ise kendisine "Sana prim yapamam" dediğini söyledi. Elif, Nil'in kavga etmek istediğini söyledi.


Pelin Suade yarışmacıların arkada kavga ettiğini ama burada hep birbirilerini beğendiklerini iddia etti. Elif, Nil'in arkada sürekli kendisine "Beni eleştir" dediğini söyledi. İnci Pars, Elif'in konuşmadığı için dolduğunu ve patladığını söyledi.


İvana Sert'in yorumu sırasında Nil gözyaşlarını tutamadı ve "Buranın kötüsü ben değilim" dedi. Nil, Elif'e "Kırıldıysam önemsiyorum" deyince Elif'de Nil'i önemsediği için kırıldığını söyledi. Nil daha sonra hassas anına denk geldiği için tepki verdiğini söyledi ve özür diledi.

Sitene Ekle