BIST 10.277
DOLAR 32,30
EURO 34,75
ALTIN 2.382,07
HABER /  GÜNCEL

Nihat'ın Fener'e sözü söz!

Real Sociedadlı futbolcu, devre arasında Fenerbahçe'ye geleceğinin sözünü verdi. İspanyollar'ın maddi sıkıntısı bir şans olarak görünüyor.

Abone ol

Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon sürpriz bir çıkış yaparak, ikinci tura yükselmek uğraşında olan Fenerbahçe'de, devre arası hareketi Nihat Kahveci ile başlayacak. Teknik Direktör Daum, milli futbolcudan ikinci tura yükselmesi halinde söz alırken, Fenerbahçe Yönetimi'ni bu oyuncunun kulübü ile olan sözleşmesi ve Beşiktaş maddesi düşündürüyor.
Nihat Kahveci'nin Daum'a, yardımcısı Murat Kuş aracılığıyla söz verdiği ve kulübüyle olan sorunun giderilmesi halinde Fenerbahçe formasını giymek istediğini ilettiği belirlendi. Borçlarından dolayı büyük sıkıntı yaşayan Sociedad'ın, bonservisi konusunda ikna edilebileceği belirtildi. Milli futbolcu, kulübüyle olan anlaşmasını bitirip Türkiye'ye geldiği taktirde Fenerbahçe bu oyuncu ile ligin ve Şampiyonlar Ligi'nin ikinci bölümünde birlikte çalışacak.

Beşiktaş ise, Nihat'ın İspanya'ya transferi sırasında, 2005-06 sezonu sonuna kadar satıştan pay alacağı maddesini yazdırmıştı. Kartal'ın, yıl sonuna kadar satılamaması durumunda hiç para alamayacak olması, devre arası için talip olan Fenerbahçe'nin elini güçlendiriyor.

Sarı - lacivertliler, Hamit Altıntop düşünü ise 100. kuruluş yılı olan 2007'yi bekleyip, amacına ulaşmak istiyor. Hamit'in Schalke ile Avrupa maçına çıkmasından dolayı, Fenerbahçe'nin Devler Ligi'nde oynatamayacak olması, transferi zorlaştırdı.

Haber: Yusuf Kobal
Kaynak: www.milliyet.com.tr