BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,52
MEDYA

Nihat Doğan'dan metrobüs önerisi: 'Gerçi çalarlar ama...'

Söylemezsem Olmaz programında metrobüslerde kötü kokunun önüne geçilmesi gerektiğini ifade eden şarkıcı Nihat Doğan, bunun için metrobüse binen herkesin deodorant kullanmasını istedi.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz programının yorumcularından Nihat Doğan, metrobüsler için deodorant gerekliliğine dikkat çekti. Her metrobüs durağına deodorant konulması gerektiğini ifade eden Doğan, bunun sosyal devletin gerekliliği olduğunu söyledi. Metrobüse binen herkesin deodorant sıkmasını isteyen Nihat Doğan, kadınlara yer verilmesinin önemini de hatırlattı.

“ÇALARLAR…”

Nihat Doğan, “Çalarlar gerçi… Metrobüs duraklarına deodorant konulsun. Metrobüse binerken herkes sıksın. Bedava hizmet… En güzeli… Sosyal devletin gerekliliği, otobüse metrobüse binerken orada hemen koku olacak” şeklinde konuştu.

(Türkiye merkezli olarak yayın yapan internethaber.com sanal ortamda haberciliğe başlayan ilk haber sitelerinden biridir. 60 kişilik bir haber kadrosuna sahip olan internethaber.com, 2000 yılında İnternethaber Yayın Grubu adı altında faaliyete başladı. İstanbul Beşiktaş'ta ofisi bulunan İnternethaber Yayın Grubu bünyesinde tematik özellikli 11 site yer almaktadır. Bu siteler arasında gazeteciler, memurhaber, ekofinans, internetspor, elmaelma, haberoku, cevaplatv, haberciler, sinemakeyfi sporoku bulunuyor. 24 saat kesintisiz haber yayını yapan internethaber sitesinde Gündem, Siyaset, Spor, Magazin, Medya, Memur, Yaşam, Sağlık, Eğitim, Burç ve Son Dakika haberleri yer alıyor. İnternethaber.com sitesi Beşiktaş'ta Barbaros Bulvarı, Karahasan Sokak Numara 11'de hizmet veriyor.)

Sitene Ekle