BIST 9.085
DOLAR 32,37
EURO 34,98
ALTIN 2.325,82
MAGAZİN

Nihat Doğan Söylemezsem Olmaz'a geri dönecek mi? Son kararını açıkladı

İki kız çocuğunu alıkoyduğu iddialarıyla gündeme gelen Nihat Doğan'ın Söylemezsem Olmaz programına dönüp dönmeyeceği merak konusuydu. Doğan, sosyal medya hesabından yayınladığı paylaşımla son kararını açıkladı.

11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyduğu gerekçesiyle gözaltına alınan türkücü Nihat Doğan'ın, Beyaz TV'de yayınlanan "Söylemezsem Olmaz" programındaki işine son verildiği gündeme gelmişti. Söylemezsem Olmaz sunucusu Ece Erken ise Doğan'ın dava sonuçlanıncaya kadar programdan ayrılığını söylemişti. Ama Nihat Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla son kararını açıkladı.

'Bize Yakışmaz':  Instagram hesabından yayınladığı videolarla takipçilerinin sorularını yanıtlayan Doğan, Söylemezsem Olmaz programına da sert eleştirilerde bulundu. Doğan, 'Bizim yanımızda olmayan programın yanında olmak bize yakışmaz' diyerek tartışmaya son noktayı koydu. 

Kimdir bu Buket Aydın? Nihat Doğan'ı iki günde çıldırttı şimdi yalvarıyormuş

'Şerefsizsiniz, Namussuzsunuz': Öte yandan Nihat Doğan, Kanal D Ana Haber sunucusu Buket Aydın'a da zehir zemberek sözler sarfetti. 'Bu olayın çok daha fazlasını biliyoruz ama açıklamıyoruz' diyen Aydın'a Doğan, 'Ne biliyorsanız açıklamazsanız şerefsizsiniz, namussuzsunuz ve haysiyetsizsiniz' diyerek yanıt verdi. 

'Canlı Yayında Benden Özür Dilerlerse...': Doğan sözlerine şöyle devam etti; 'Ama biz af ehli olan insanlarız. Eğer hatayı anlayıp kumpası deşifre eder, canlı yayında benden de özür dilerlerse kendilerine helallik verir yoluma devam ederim.'

Sitene Ekle